Trainingen

Goals
01

Kennis overdragen

Naast onze diensten om jouw online marketingstrategie op te stellen en te realiseren, biedt The DISTRIKT ook diverse online marketing trainingen aan. Deze trainingen zijn allen gerelateerd aan online marketing en hebben als doel jou en jouw bedrijf meer inzicht en kennis te geven in diverse online trajecten.

Wij kunnen ons goed voorstellen dat je meer inzicht wilt krijgen in online marketing en de diverse onderdelen die voor jouw bedrijf belangrijk (kunnen) zijn. Om deze reden zijn wij overgegaan tot het overdragen van onze kennis door middel van online marketing trainingen zodat jij en jouw medewerkers hier meer inzicht in krijgen.
Al deze trainingen worden gegeven door online marketing professionals van The DISTRIKT.

Hieronder geven wij je een overzicht van de online marketing trainingen die je kunt volgen bij The DISTRIKT.

Online Marketing Strategie

Met behulp van het Your World Online CANVAS-model helpen wij je de juiste kanalen te kiezen door een heldere strategie te definiëren.
Meer weten?

SEA

Zoekmachine adverteren (SEA) is het inkopen van advertentieruimte boven de organische zoekresultaten. Staat jouw bedrijf hier al?
Meer weten?

SEO

Met zoekmachine optimalisatie (SEO) is het mogelijk om een hogere positie in zoekmachines te verkrijgen. Wat is jouw Google positie?
Meer weten?

Social Media Advertising

Sociale netwerken zijn een belangrijk onderdeel van een online strategie. We helpen je met content en het bereiken van de juiste doelgroep.
Meer weten?

Google Analytics

Meten is weten. Dankzij Google Analytics kun je veel data over websitebezoekers verzamelen en gebruiken om je website te verbeteren.
Meer weten?

E-mailmarketing

Wij helpen je met een e-mail marketing strategie zodat er relevante content, aan de juiste persoon op het juiste tijdstip wordt gedeeld.
Meer weten?

Ideeën

Staat jouw gewenste training er niet bij? Wij maken graag een training op maat.

Laat het ons weten!
Meer weten?