Kennismaken

GAC – Employer Branding

een nieuw en persoonlijk jasje
200%
meer website bezoekers
3
nieuwe medewerkers in de eerste maand
32
contactaanvragen
10x
meer weergaven op LinkedIn

GAC Business Solutions

Met meer dan 30 jaar ervaring in het automatiseren en optimaliseren van bedrijfsprocessen, is GAC geen rookie te noemen. Zij willen organisaties verder helpen en zijn gefocust op groei. Groei van klanten, maar ook medewerkers. Hoe? GAC biedt haar medewerkers verschillende trainingen en doorgroeimogelijkheden.

 

Doelstelling

Het begon allemaal met een uitdagende, maar concrete doelstelling. GAC wil hard groeien de komende tien jaar. Om dit te bereiken heeft GAC meer personeel nodig. Maar dat was makkelijker gezegd dan gedaan. Er was geen duidelijke strategie en de naamsbekendheid was laag. Bovendien kwam de uitstraling van GAC niet overeen met de interne waarden.

Onze aanpak

Het was tijd voor een nieuwe en frisse uitstraling. Maar het was eerst nodig om de identiteit van GAC als werkgever te onderzoeken: de kernwaarden en voordelen. Waarom zou iemand bij GAC moeten werken? Met 10 interviews is de basis gelegd voor de nieuwe werken-bij website en bijbehorende campagnes.

`

Recruitment website

De nieuwe stijl toont frisse kleuren en continue beweging. Het staat voor groei en is anders dan de norm. En de strategie? Deze is menselijk. Tien ambassadeurs zijn uitgelicht op de website. Elk met eigen verhaal. En elk kan jouw prangende vragen persoonlijk beantwoorden. Laagdrempelig contact, daar ligt de focus. Geen spannende sollicitaties, maar gezellig kennismaken.

Bekijk de website

Content creatie

Een nieuwe website? Dat betekent content creatie. Meerdere pizzasessies hebben gezorgd voor te gekke teksten, fotografie en video. Check de website.

 

Het resultaat?

In de eerste week na livegang is het aantal bezoekers verdubbeld. Op de eerste dag zijn er zelfs gelijk twee aanmeldingen geweest.

Ga naar werkenbijgac.nl
200%
Stijging van
website bezoekers
1000%
Meer weergaven
op LinkedIn
32%
Ingevulde
contactformulieren
200%
Stijging van
organisch bereik

Toekomstperspectief

De website en campagnes worden continu in de gaten gehouden. Zo is het mogelijk alles te optimaliseren voor gebruikers. En dat levert natuurlijk meer resultaat op!

Meer optimaliseren
Ben jij klaar voor het behalen van meer online resultaat?Meld je aan en blijf maandelijkse op de hoogte van de nieuwste online marketing mogelijkheden