NULL
SEO SEA Social media E-mail

Effectieve online marketing campagnes

SEO en SEA vullen elkaar optimaal aan

Branche
Auto onderdelen
Locatie
Waardenburg

Resultaten die ertoe doen

Kijk dát zijn nog eens cijfers

73%
meer conversies
65%
meer rendement
15%
stijging in omzet

Dit is 123autoparts

123autoparts is dé auto onderdelen leverancier van Nederland. Met meer dan 300.000 verschillende artikelen vind je altijd wat je nodig hebt voor je auto. Het bedrijf is onderdeel van de Rhenoy Groep. Een groep bedrijven met elk hun eigen expertise op het gebied van auto onderdelen en reparaties. Rhenoy bezit het ISO 9001 certificaat, je bent dus verzekerd van kwaliteit.

De doelstellingen

123autoparts wil via hun website het complete servicepakket aanbieden. Dat houdt in: onderdelen en accessoires leveren en reparaties aanbieden. De combinatie van service en support maakt het verschil. 123autoparts is continu aan het ontwikkelen. Dat geldt ook voor de website. Wel zo fijn als die site ook daadwerkelijk bezocht wordt en als er aankopen gedaan worden. Dat is precies waar onze expertise goed van pas komt.

Door continu zoekwoordenonderzoek te doen en de categoriepagina's te blijven optimaliseren, behalen we topresultaten in de zoekmachine.
Laura Hermsen
Content & SEO Specialist - The DISTRIKT

Onze aanpak

In één klap van 0 naar 120 km per uur? Dan is een goede start van groot belang. We begonnen dit traject dan ook met een strategische sessie. In die sessie gaven we concreet advies over te behalen doelen. Vervolgens bepaalden we het plan de campagne. Van de juiste zoekwoorden tot het opzetten van sterke campagnes.

Toekomstperspectief

De markt van auto onderdelen staat nooit stil. Dat geldt ook voor concurrentie. Daarom blijft 123autoparts continu innoveren. En da’s mooi nieuws voor ons. We mogen onze creativiteit in nieuwe campagnes en kanalen stoppen om de markt te blijven verrassen. Wist je dat we het afgelopen jaar de omzet van e-mail met 390% te laten stijgen?! Wij gaan alleen voor het allerbeste resultaat.

Gratis kennismaking inplannen?