NULL
Design Development SEO Social media

Meer naamsbekendheid voor de fijnste makelaar van Nederland

Online zichtbaarheid en branding waar je U tegen zegt

Branche
Makelaardij
Locatie
Oisterwijk, Moergestel, Haaren, Berkel-Enschot.

Resultaten die ertoe doen

Kijk dát zijn nog eens cijfers

+2500
relevante bezoekers per maand
65+
conversies behaald vanuit SEA en social
80%
stijging in mobiele gebruikers

Dit is Fijne Makelaar

Fijne Makelaar is een full-service NVM makelaar die gaat voor het beste resultaat. Of je nu je huis verkoopt, je woning wilt laten taxeren of een woning wilt kopen of huren. Op een ontspannen manier samenwerken met een makelaar is van groot belang. Open, eerlijk en transparant.

De doelstellingen

Fijne Makelaar timmert aardig aan de weg. Hun volgende missie: meer naamsbekendheid. Want een huis verkopen is appeltje eitje voor ze, nu het verkopen van zichzelf nog. Laten ze nou net bij ons aan het juiste adres zijn voor deze uitdaging ;-). Aan de slag met een nieuwe website.

One-stop-shop
“Wij verkopen huizen en The DISTRIKT doet de rest. Dat is precies waar we naar op zoek zijn.”
Marc Slijper
Eigenaar

Onze aanpak

We beginnen bij het begin. Er is een website nodig die in één oogopslag laat zien waar Fijne Makelaar voor staat. Eentje die gebruiksvriendelijk is, de zoektocht naar een huis makkelijker maakt en het liefst ook lekker rankt in Google. Op basis van een uitgebreid zoekwoordenonderzoek bepalen we hoe we de doelstellingen gaan realiseren. Conclusie? Er is genoeg om op verder te bouwen. Challenge accepted.

“Met Fijne Makelaar werken we samen om hun online presence te versterken met prikkelende social campagnes en een moderne SEO-proof website die automatisch woningaanbod ophaalt uit hun makelaars CRM.”
Tom Seinstra
Web development specialist

Aan de slag!

Wat is essentieel voor een makelaarswebsite? Juist, dat er huizen online staan. Daarvoor moest er een koppeling gemaakt worden tussen Realworks en de website. Voor wie nog niet zo bekend is in de makelaarswereld: Realworks is hét CRM systeem voor makelaars.En essentieel om het aanbod huizen online te krijgen. Wij ontwikkelde de koppeling tussen Realworks en de website. Zo is het aanbod altijd up-to-date op de website. Geen omkijken meer naar voor Marc, Kees en Claire. Het enige wat zij nog hoeven te doen?Woondromen waarmaken.

Ontdek het eindresultaat hier.

Toekomstperspectief

Online marketing staat nooit stil. Gelukkig wij ook niet! Nu de basis voor de website staat als een huis, bouwen we verder aan de positionering van Fijne Makelaar. Dit doen we met social media campagnes, SEA en Google Ads. Daarnaast werken we aan een ijzersterke strategie op basis van diverse funnels van het proces in de zoektocht naar een makelaar. Meer info volgt later…

Gratis kennismaking inplannen?