NULL
Design Development SEO SEA Social media

Een fonkelnieuwe website en passende online campagnes

Op en top samenwerking

Branche
Verpakkingsoplossingen
Locatie
Nieuwegein

Resultaten die ertoe doen

Kijk dát zijn nog eens cijfers

80%
meer websitebezoekers
67%
meer new business klanten
240%
meer bezoekers via AdWords

Dit is FROMM

FROMM werkt wereldwijd met meer dan 1.200 mensen aan de ontwikkeling, productie en de verkoop van verpakkingsmachines, -apparatuur en verbruiksmateriaal. Service en persoonlijkheid staat voorop. Daarom werken zij op lokaal niveau met meer dan 40 verkoop- en servicekantoren, 8 eigen productieafdelingen verspreid over de hele wereld en meer dan 30 langdurige distributeurs uit 50 verschillende landen. Doe je zaken met FROMM? Dan werk je met onderhoudsvriendelijke apparatuur en het beste, duurzame verbruiksmateriaal.

De doelstellingen

Met de nieuwe aanpak van FROMM kwam online marketing hoog op de prioriteitenlijst. Een nieuwe website én online campagnes mochten dus niet ontbreken.  Laat dat nou net zijn waar wij goed in zijn. We staken de koppen bij elkaar en gingen aan de slag.

“Door onze samenwerking met The DISTRIKT doen we het vijf keer beter dan de benchmark!”
Anika Bakker
Marketeer - FROMM Nederland

Onze aanpak

Een slechte website, zonder goede content? Dat kan niet… We startten daarom direct met ontwerpen en bouwen van een fonkelnieuwe website. Onze designer schudde een design uit zijn mouw waar je U tegen zegt en de developers vertaalden het design naar een mobile friendly website. Tijd om dit pareltje aan de hele wereld te laten zien. Google Ads, social media, mailcampagnes en SEO, voor FROMM halen we alles uit de kast. En met succes! Het verkeer stroomt inmiddels binnen en FROMM krijgt de aandacht ze verdienen.

Van webdevelopment tot SEO strategie. Samen met FROMM tackelen we alle aspecten op het gebied van online marketing. En dat verloopt zeer soepel. Elk jaar wordt ons partnership sterker.
Manon Schepens
Content & SEO Specialist – The DISTRIKT

Toekomstvisie

Maandelijks rapporteren we de behaalde doelen aan FROMM. En die liegen er niet om. Het aantal bezoekers blijft stijgen en de leads stromen binnen. Maar zoals je weet: stilstand is achteruitgang. Dus blijven wij samen content creëren, advertenties optimaliseren en nieuwe plannen smeden.

Gratis kennismaking inplannen?