NULL
Design Development SEO

Een branchespecifieke website

Alle uitdagingen getackeld

Branche
Bedrijfssoftware
Locatie
Oirschot

Resultaten die ertoe doen

Kijk dát zijn nog eens cijfers

35%
verbetering in het doorklikpercentage
25%
stijging in het organische verkeer

Dit is GAC Business Solutions

GAC is leverancier van Microsoft Dynamics 365 bedrijfssoftware en bijbehorende consultancy. Een ambitieus en innovatief softwarebedrijf dat toekomstbestendige oplossingen biedt voor bedrijven in uiteenlopende branches. Samenwerking met de klant staat hierbij altijd centraal.

Bekijk de video

De doelstellingen

Een accountantskantoor heeft andere behoeftes dan een groothandel. Zeker als het aankomt op bedrijfssoftware. Toch kunnen beide branches – naast vele andere – terecht bij GAC. Maar hoe breng je deze boodschap onder de aandacht? Juist, door duidelijk en vindbaar te communiceren. Een website die inspeelt op branchespecifieke behoeftes en uitdagingen. Met de bedrijfssoftware van GAC als oplossing. Aan de slag!

Begrijpelijk en vindbaar
“De grootste uitdaging die wij hadden was het omzetten van complexe IT vraagstukken in begrijpbare content. The DISTRIKT heeft ons daarbij geholpen.”
Charon Konings
Pre-sales manager bij GAC

Onze aanpak

Met een contentplanning waar je u tegen zegt, moest er een gedegen plan van aanpak komen. Krachten en kennis bundelen dus! De specialisten van GAC schreven de vakinhoudelijke teksten, waarna onze Content & SEO Specialist ermee aan de slag ging. Zo heeft elke tekst dezelfde tone-of-voice en zijn er belangrijke zoekwoorden toegevoegd zodat de pagina’s ook nog eens goed gevonden worden.

De intensieve samenwerking tussen de specialisten van GAC en onze SEO specialisten resulteert in een vakinhoudelijke én goed vindbare website.
Laura Hermsen
Content & SEO Specialist

Modularisatie

Niet alleen onze Content & SEO specialisten maakten dit traject tot een succes. GAC wilde namelijk ook hun bedrijfssoftware overzichtelijker presenteren. Inclusief alle features, pakketten én prijzen. Onze developer ging direct aan de slag. Er werd een module ontwikkeld waarin alles inzichtelijk werd gemaakt en het resultaat mag er zijn!

Bewonder de website van GAC.

Toekomstperspectief

De modularisatie staat. De branchepagina’s worden goed gevonden. En nu? GAC staat niet stil en is recent overgenomen door Broad Horizon Groep. We gaan verder met fase 3! We lichten nog meer branches uit op de website, er worden producten toegevoegd en we blijven bloggen. Middels dezelfde intensieve samenwerking natuurlijk, want dat is een gouden combinatie gebleken.

Gratis kennismaking inplannen?