Kennismaken
Hebels Staalservice

Twee gloednieuwe websites: corporate en werkenbij

Inclusief content waar je U tegen zegt

https://www.thedistrikt.nl/wp-content/uploads/2021/10/Logo.png
Branche
Staal
Locatie
Oosterhout
Doelstellingen

Resultaten die ertoe doen

Kijk dát zijn nog eens cijfers

434%
meer conversies
+20
posities in Google
70%
meer organische bezoekers

Dit is Hebels Staalservice

Hebels is dé partner als het gaat om staal en RVS. Zij hebben altijd het juiste materiaal voor handen. Hoe? Een grote voorraad aan coils en een machinepark voor decoilen, slitten en knippen. Daarnaast hebben zij een internationaal netwerk.

Klant van het eerste uur bij The DISTRIKT. Dankzij de soepele samenwerking met de mannen van Hebels en de lancering van een nieuwe corporate website en werkenbij website behalen we online prachtresultaat.
Michelle van Everdingen
Social Media Specialist & Campaign Lead – The DISTRIKT

Het project

Voor Hebels realiseerden wij twee websites: een corporate site en een werken bij site. Maar wat is een website zonder goede content? Daarom kwam er een tweede project bij: foto’s en video’s. Inmiddels is Hebels in het bezit van een flink aantal flitsende video’s en unieke (bedrijfs)foto’s. Je bewondert ze op hun website, in social media posts, op drukwerk en in diverse campagnes.

De samenwerking

Naast de nieuwe websites en content houdt het natuurlijk niet op. Maandelijks duiken onze specialisten in de wereld van de staalservice om Hebels. Dit om een ijzersterke positionering te realiseren. Uiteraard hebben de mannen van Hebels daar ook een belangrijk aandeel in.

Ben jij klaar voor het behalen van meer online resultaat?Meld je aan en blijf maandelijkse op de hoogte van de nieuwste online marketing mogelijkheden