Kennismaken

ICS Groep – Employer Branding

een gestroomlijnd proces
1.200.000
weergaven op social media
3.000+
bezoekers per maand
110
sollicitaties per maand
45+
vakantiebaan aanmeldingen per maand
Het succes bij ICS Groep
Algemeen directeur Bart van der Sluijs aan het woord

Wie is ICS Groep?

Een schoonmaakbedrijf in de top 10 van Nederland. En al meer dan 40 jaar een echt familiebedrijf. ICS groep is werkzaam in verschillende branches, voor zowel de publieke als private sector. Met meer dan 3.000 werknemers.

Doelstelling

Geschikt personeel vinden is lastig. En in de schoonmaakbranche is dit een nog grotere uitdaging. Gemiddeld staan er voor de ICS groep meer dan 225 vacatures open. Voorheen stonden deze vacatures op de corporate website. Dit was niet gebruiksvriendelijk voor werkzoekenden.

Onze aanpak

Een nieuwe website. En dat zo simpel mogelijk voor beide partijen. Geen lange motivatiebrieven of het toesturen van CV’s. Geïnteresseerden kunnen simpelweg via hun naam en contactgegevens solliciteren.

Voor de rayonmanagers en HR is het net zo makkelijk. Met een stukje automatisering kunnen zij eenvoudig vacatures op de website plaatsen. Even een formulier invullen voor de benodigde details en een vacature met algemene tekst wordt automatisch ontwikkeld. De HR manager hoeft slechts een akkoord te geven en het staat online.

`

Een nieuwe website

Zo simpel mogelijk voor beide partijen. Werkzoekenden kunnen bijvoorbeeld met gemak vacatures vinden op basis van regio, werkuren, en sector.

Bekijk de website

Toekomstperspectief

Meer dan 3.000 bezoekers en gemiddeld 110 sollicitaties per maand. Het gaat zo snel dat de druk hoog is. En dat terwijl er ook een stukje tijdsbesparing is ontstaan voor de rayon- en HR managers middels de vacature automatisering. Het is natuurlijk belangrijk dat de sollicitaties zo snel mogelijk worden opgevolgd. Voor je het weet zijn ze al werkzaam bij de concurrent. Vandaar dat we op dit moment bezig zijn met e-mail automation. Hiermee hopen we de interne structuur tussen de rayon- en HR managers te optimaliseren.

Meer e-mailmarketing
Ben jij klaar voor het behalen van meer online resultaat?Meld je aan en blijf maandelijkse op de hoogte van de nieuwste online marketing mogelijkheden