NULL
Design Development SEO SEA Branding

Een krachtige én vindbare website

door de magische combinatie van SEO & SEA

Logo Levens Middleby | The DISTRIKT
Branche
Foodservice en foodretail
Locatie
Gilze

Resultaten die er toe doen

Kijk dát zijn nog eens cijfers

52%
meer organische bezoekers
40+
posities in top 10 Google

Dit is Levens Middleby

Levens Middleby is dé specialist in keukenapparatuur. Het familiebedrijf bedient al sinds 1947 foodprofessionals in branches van A tot Z. Van fastservice tot retail. En van foodservice tot catering. Hun doel? Kwalitatieve, professionele én efficiënte voedselbereiding. En dit gaat verder dan het leveren van intelligente en innovatieve apparatuur. Levens Middleby biedt ook technische, financiële en online diensten aan haar klanten. Over een alleskunner gesproken.

De doelstellingen

Je kunt nog zo’n alleskunner zijn. Als je klanten niet van je bestaan afweten, heb je er nog steeds niets aan. First things first. We staken onze koppen bij elkaar tijdens een strategische sessie. De doelen werden al snel duidelijk. Een culinair hoogstandje van een website, sterke branding én online vindbaar zijn. Laat ons daar nou net wat vanaf weten. ;-) Deze uitdaging grepen wij met beide handen aan!

One-stop-shop
“Door naams- en strategieverandering moest onze online strategie ook helemaal anders. The DISTRIKT hielp ons met het opzetten van een hele nieuwe corporate website en bijbehorende online campagnes.”
Claire Storm van Leeuwen
Marketing Manager

Onze aanpak

Aan de slag met een plan de campagne. Hoe gaan we meer posities pakken in Google? Hoe verbeteren we de website vanuit design én technisch oogpunt? En hoe positioneren we Levens Middleby als expert op het gebied van keukenapparatuur? Deze vragen namen we onder de loep tijdens een brainstormsessie. De hoogste tijd voor onderzoek! We verdiepten ons in de markt, customer journey én relevante zoekwoorden. Genoeg potentie? Absoluut. En door!

Levens Middleby heeft enorm veel kennis. Daar moeten we iets mee. Pennetje in de hand en bloggen maar! Niet zonder succes trouwens. De blogs scoren vrijwel direct in de zoekmachines. Een samenwerking om over naar huis te schrijven!
Laura Hermsen
SEO Specialist & Campaign Lead – The DISTRIKT

De realisatie

De volgende fase brak aan. En niet zomaar eentje. De onderzoeksresultaten omtoveren tot een geweldig eindresultaat. Team design, development en content sloegen de handen ineen. We gingen flink aan de slag met de benodigde content, zetten het stukje rebranding sterk neer en vertaalden dit tot een ijzersterke, vindbare website. Hoe we dit voor elkaar kregen? De focus lag op de magische combinatie van SEO en SEA. Eén ding is zeker: het resultaat mag er zijn!

Toekomstperspectief

En aan die gouden combinatie houden we ons nog even vast. Levens Middleby bouwt hard aan haar toekomst. Wij dus ook. Ons virtuele pennetje draait overuren en we schrijven ijzersterke teksten. Posities pakken in Google, kick-ass campagnes voor meer bezoekers, sterke social posts… And many more to come. Alles wat nodig is om Levens Middleby sterk op de markt te zetten. Op naar een mooie toekomst met nóg meer toffe projecten!

Gratis kennismaking inplannen?