NULL
Design Development SEO Social media Branding

Binnen 3 maanden, 31% meer bestellingen via bol.com

Verkopen via een marktplaats

Passion for Deco | The DISTRIKT
Branche
Interieur en deco
Locatie
Veenendaal

Resultaten die ertoe doen

Kijk dát zijn nog eens cijfers

237%
meer bezoekers
31%
meer verkopen
287%
meer omzet

Dit is Passion for Deco

Droom jij over een interieur dat zo uit een magazine komt? Dan haal jij bij Passion for Deco je hart op. Hun liefde voor decoratie is groot. Ze selecteren dan ook de laatste trends die ze vervolgens – voor een betaalbare prijs – verkopen via Bol.com. Hun decoratie past in elk landelijk, industrieel of modern interieur. 100% kwaliteit en duurzaam verpakt.

Team The DISTRIKT heeft onze uitdagingen op gebied van marketing en vindbaarheid van producten online opgepakt en razendsnel opgelost. Fijne club om mee te werken, hebben aan een half woord genoeg, ontzorgen én denken in oplossingen. Think again, The DISTRIKT, who else?!
Rien van Dijk
CEO Passion for Deco en Best Sellers

Product listings optimaliseren en zoekwoordenonderzoek

Om te verkopen via Bol.com is het belangrijk om het algoritme te omarmen. Ons startpunt? De productlisting. We namen deze volledig onder de loep en realiseerden A+ teksten voor alle producten. We benoemden alle kenmerken per product. Van afmetingen en kleuren tot stijlen en patronen. Vervolgens voerden we een zoekwoordenonderzoek uit om ook de producttitels en -teksten naar een hoger niveau te tillen.

 

A+ content en USP visuals

Bij A+ content horen ook afbeeldingen. Wij noemen ze ook wel USP visuals. Deze afbeeldingen vertellen een verhaal dat aansluit bij de productteksten. Dus ook als iemand de omschrijving niet leest, is het duidelijk om welk product het gaat en welke kenmerken het heeft. Samen met Passion for Deco zetten wij passende templates op en realiseerden we per product verschillende visuals.

Passion for Deco is een enthousiaste club mensen die stond te springen om hun verkopen via bol.com een boost te geven. We gingen aan de slag met USP visuals, advertenties en het realiseren van A+ content.
Manon Schepens
Content en SEO specialist – The DISTRIKT
Gratis kennismaking inplannen?