Kennismaken

Scheiden met Aandacht

Een informatief platform met een personal touch
Nieuwe website
informatief met een personal touch
Leadgeneratie
voor nieuwe afspraken
Fotoshoot
op locatie
Sleutel woorden
zoals vertrouwen, laagdrempelig, persoonlijk

Dit is Scheiden met Aandacht

Scheiden met aandacht werkt met deskundige bemiddelaars, die je aan de hand nemen en ervoor zorgen dat alle stappen in het scheidingstraject op een goede manier doorlopen worden. Ze zorgen ervoor dat er duidelijke afspraken gemaakt worden over de kinderen, de woning, het pensioen, het vermogen en de schulden, de onderneming, de alimentatie en de verdeling van de boedel. Dit zorgt voor rust.

Scheiden met aandacht werkt met MfN geregistreerde bemiddelaars met de accreditatie familierecht en zijn als High Trust organisatie aangesloten bij de Raad voor Rechtsbijstand. Zo borgen zij hun kennis en kwaliteit.

Doelstelling

De dames van Scheiden met aandacht wilde een informatief platform met een personal touch. Een platform dat leads genereert om afspraken in te plannen. Enkele sleutelwoorden voor de website waren: vertrouwen, persoonlijk, laagdrempelig en voor iedereen te begrijpen!

Onze aanpak

We hebben een volledig nieuwe website gemaakt met bijbehorende SEA campagnes die na livegang zijn gaan draaien. Daarnaast hebben we een fotoshoot op locatie gedaan om het persoonlijke element terug te laten komen in de website. Benieuwd naar het resultaat? Bekijk het hieronder!

`

Een nieuwe website

Een informatief platform met een personal touch. Een platform dat leads genereert om afspraken in te plannen.

Bekijk de website

Toekomstperspectief

De website en online campagnes worden continu in de gaten gehouden. De online wereld is continu in verandering. Dat vraagt om nieuwe ideeën. Dat doen we iedere maand. Zo zijn we altijd in beweging en houden we focus op belangrijke doelen.

Meer zoekmachine adverteren
Ben jij klaar voor het behalen van meer online resultaat?Meld je aan en blijf maandelijkse op de hoogte van de nieuwste online marketing mogelijkheden