NULL
Design Development SEO Content

Een informatief platform met personal touch

Online marketing met een gouden randje

Branche
Echtscheidingen
Locatie
Nederland

Resultaten die ertoe doen

Kijk dát zijn nog eens cijfers

100+
nieuwe posities in Google
225%
meer contactaanvragen
120+
posities in top 10 Google

Dit is Scheiden met Aandacht

Scheiden met aandacht werkt met deskundige bemiddelaars, die je aan de hand nemen en ervoor zorgen dat alle stappen in het scheidingstraject op een goede manier doorlopen worden. Ze zorgen ervoor dat er duidelijke afspraken gemaakt worden over de kinderen, de woning, het pensioen, het vermogen en de schulden, de onderneming, de alimentatie en de verdeling van de boedel. Dit zorgt voor rust.

Scheiden met aandacht werkt met MfN geregistreerde bemiddelaars met de accreditatie familierecht en zijn als High Trust organisatie aangesloten bij de Raad voor Rechtsbijstand. Zo borgen zij hun kennis en kwaliteit.

De doelstellingen

Een platform met een personal touch. Dat was de wens van Fania en Nicole. Een website die leads genereert en het mogelijk maakt om afspraken direct in te plannen. Een leuke uitdagingen die wij met beiden handen grepen! De sleutelwoorden vertrouwen, persoonlijk en laagdrempelig waren woorden die we bij de uitvoering in ons achterhoofd hielden.

Onze aanpak

Tijd om een nieuwe website te ontwerpen. Onze designer heeft onwijs zijn best gedaan op een frisse, sprankelende website. De developers zette dat design om in een mobile friendly website. Het is een toppertje geworden, vind je ook niet? Om de website de aandacht te geven die het verdient hebben we online campagnes opgezet. Persoonlijke advertenties die mensen aanspreken. Ook met SEO gingen we aan de slag. Onze Content en SEO specialist deed uitgebreid zoekwoordenonderzoek en zette een complete contentkalender op.

De samenwerking met Scheiden met Aandacht is er eentje met een gouden randje. Op het gebied van SEO gaan we helemaal los. Strategie én copy. En de website? Die converteert als een gek.
Manon Schepens
Content & SEO Specialist – The DISTRIKT

Het resultaat

Mensen die besluiten te scheiden gaan vaak een emotionele tijd tegemoet. Een mediator die beiden partijen begrijpt en alles goed vastlegt is essentieel. De website vormt een verlengstuk van de mediators. Bezoekers plannen gemakkelijk een afspraak in en op al hun vragen is een antwoord te vinden. Maar jij weet ook, een goede website staat nooit stil! Daarom blijven we innoveren en optimaliseren. Bijvoorbeeld door continu nieuwe campagnes op te zetten en goede content te creëren. Neem een kijkje op de website.