NULL
Design Development SEO

Een toekomstbestendige website

Met handige features en een gloednieuwe branding

Branche
Bouw
Locatie
Noord-Brabant, Utrecht, Limburg en Gelderland

Dit is Van Stiphout

Van Stiphout start in 1969 als Gerard en Sjaak van Stiphout als zelfstandig aannemers in de bouw aan de slag gaan. Het familiebedrijf is uitgegroeid tot een succesvol bouwer en ontwikkelaar. Samen met hun opdrachtgevers en partners zijn ze steeds op zoek naar de meest waardevolle oplossingen die bijdragen aan een comfortabele, veilige en gezonde leef- en werkomgeving. Want bouwen doe je samen.

De doelstellingen

Van Stiphout bouwt aan de toekomst. Kwaliteit, duurzaamheid en professionaliteit zijn hun belangrijkste bouwstenen. De onderneming bestaat uit twee onderdelen: Bouwbedrijf van Stiphout en Van Stiphout Projectontwikkeling. Samen hebben ze alle kennis in huis om een project van A tot Z op te pakken én succesvol af te ronden. Tijd voor een samensmelting! Laten daar nou net onze kracht liggen. Samen met Van Stiphout realiseerden we een gloednieuwe, toekomstbestendige website.

Structuur
“The DISTRIKT neemt je mee in het complete proces en dat is echt heel fijn. Je weet waar je aan toe bent. Een hele fijne samenwerking.”
Sandy van der Doelen
Marketing manager

Onze aanpak

Ons vertrekpunt is het zoekwoordenonderzoek. Waarom? Om inzicht te krijgen in de online markt en het zoekgedrag van de websitebezoekers. Waar zoeken mensen naar? En welke vragen hebben mensen? Waar staat Van Stiphout ten opzichte van de concurrentie? Het zoekwoordenonderzoek is de basis voor de structuur van de website. En is er genoeg om mee te werken? Ja zeker! Laat de bouw van de website maar beginnen.

Van Stiphout heeft kennis van o.a. woning- en utiliteitsbouw. Wij hebben kennis van online bouw. Een perfecte combinatie blijkt wel uit dit project. Samen hebben we een geweldige nieuwe website neergezet. Interactief en future proof.
Bart Abbink
Strategisch concept & Brand designer

Toekomstperspectief

De fundering is gelegd. De website staat. Maar stilzitten is voor ons geen optie. We gaan Van Stiphout nog verder profileren. Dit doen we door aan de slag met social media en content. We maken flitsende social templates en zetten een contentkalender op waar je U tegen zegt. Ook bereiden we de website uit met een mogelijkheid tot participatie. Dat houdt in dat omwonenden per project de mogelijkheid krijgen om mee te denken en hun mening te delen. Als dat geen participatie is weten wij het ook niet meer.

Gratis kennismaking inplannen?