NULL
Design Development SEO SEA Content Branding

Een website met persoonlijkheid

Focus op SEO en branding

Dit is Vital Acne Instituut

Vital Acne Instituut zag in 1978 het levenslicht. Inmiddels zijn zij al meer dan 40 jaar actief én zijn ze een waar begrip op het gebied van huidproblematiek. Sterker nog, Vital is het allergrootste acne instituut van de Benelux. Hun doel is het verhelpen van huidproblemen en het zelfvertrouwen van iedere persoon die daar binnenwandelt terug te geven.

De doelstellingen

Vanuit het hele land komen mensen naar Vital om hun huid te laten behandelen. En dat is niet voor niets. Het team van huidspecialisten heeft ontzettend veel expertise en ervaring. Maar als je op hun website keek, kwam dit beeld niet helemaal overeen. Daarnaast werden de mogelijkheden om klanten te werven nog niet voldoende benut. Tijd om daar iets aan te doen. Meer zichtbaarheid en een hogere positie in Google (want beter vindbaar). De benodigdheden: een flitsend design, heldere (SEO vriendelijke) content en een nieuwe website. Let’s go!

“The DISTRIKT is een professioneel en fijn bedrijf. Ze geven goede tips en zijn laagdrempelig, ook als jezelf niet zo thuis bent in online marketing. De samenwerking was helemaal top!”
Jolanda Verhoeven
Allround medewerkster - Vital Acne Instituut

De aanpak

Een stralende huid krijg je niet zomaar. Daar is een goede basis voor nodig. Dat geldt ook voor een website. Er is een stevige fundering nodig om er een succes van te maken. Daarom begonnen we met een zoekwoordenonderzoek. SEO en SEA versterken elkaar. We bekeken dus niet alleen de organische resultaten, ook de betaalde resultaten werden onder de loep genomen. Alle bevindingen voerden we door in het design, de SEO content en de advertenties.

De complete branding heeft een make-over gekregen. We hebben Vital verrast met een nieuw webdesign. Dat was superleuk om te doen! Daarnaast gaven we een heldere fotobriefing. Want je weet, goede beelden maken de website.
Marlon van Kessel
Digital Designer - The DISTRIKT

De realisatie

Over het ontwerp van de website gesproken… Onze designer ging volledig uit haar dak toen ze hoorde dat ze deze website mocht ontwerpen. Haar opdracht: clean, maar toch out of the box. En dat is gelukt (tenminste, dat is onze humble opinion ;-)). Vervolgens was het tijd voor de vertaling naar de website. Onze developers a.k.a. websitetovenaars staken de handen uit de mouwen en realiseerden een technisch hoogstandje. De website is gebruiksvriendelijk, zo snel als het licht en uiteraard mobile friendly. Kijk zelf maar.

Toekomstperspectief

De online wereld blijft in beweging. En dat geldt ook voor ons. Nu de basis voor de website staat, gaan we door met de positionering van Vital. Dit doen we door in te zetten op SEO. En dat betekent: dedication. Teksten schrijven, informatie verschaffen en de website blijven updaten. Wij hebben er zin in!

Gratis kennismaking inplannen?