Kennismaken

Concurrentiescan

Wat doen mijn concurrenten online?
Vraag nu een concurrentiescan aan!

Hoe scoor ik online ten opzichte van mijn concurrenten? Ofwel hoe kan ik online concurrenten scannen? Deze vraag zal centraal staan tijdens de concurrentiescan. Een goede eigentijdse website in combinatie met de inzet van de juiste online-marketing instrumenten is van belang om meer prospects, klanten, omzet en winst te genereren. Daarnaast is het zeer belangrijk om op niveau te kunnen concurreren. Ingehaald worden door je concurrenten is natuurlijk niet fijn! We zien dat veel bedrijven wel online marketing toepassen, maar er niet in slagen zojuist genoemde resultaten te behalen.

Meest voorkomende oorzaken van tegenvallende resultaten

  • Er ontbreekt een goede online strategie;
  • De website functioneert niet goed.
  • De juiste instrumenten worden niet toegepast;
  • Je weet niet hoe je concurrenten online marketing inzetten; 

 

Benieuwd hoe optimaal jouw website is ten opzichte van jouw concurrenten?
Vul hieronder je gegevens in en vraag vrijblijvend en gratis een concurrentiescan aan.

Benieuwd of je de juiste strategie volgt of dat je meer resultaat uit je website kan halen? Vraag dan vrijblijvend een second opinion aan.

Analyse bespreking

Binnen één week nodigen wij je vrijblijvend uit om de bevindingen inzake de analyse van jouw website en de concurrentiepositie van jouw organisatie nader toe te lichten.

Tussendoor al vragen of opmerkingen? Laat het ons weten.

 

Vul hieronder je gegevens in
Onze specialisten gaan aan de slag!

    Ben jij klaar voor het behalen van meer online resultaat?Meld je aan en blijf maandelijkse op de hoogte van de nieuwste online marketing mogelijkheden