NULL
+31402095090 sales en, Dutch +31407602060 technical support en, Dutch

Design & development

Website laten maken

Met een knettersterke website maak jij het verschil. Vandaag én morgen. Wil jij verschil maken? Mensen boeien? En klanten binnenharken? Laat een website maken. Door ons, natuurlijk. Want een website door The DISTRIKT wordt volledig opmaat gemaakt. Is veilig, snel en vindbaar. En vormt een ijzersterke basis voor al je marketingactiviteiten. En we hebben het niet over een dertien in een dozijn website. Nee, we hebben het over een prachtplaatje met flitsende effecten en technische hoogstandjes. Dit wil je.

Navigeer naar...
Marketplaces | The DISTRIKT
Het oog wil ook wat

Webdesign

First things first. Echte schoonheid zit misschien van binnen. Wij zorgen ook dat de buitenkant van jouw website er tot in de puntjes verzorgd uitziet. Onze designer gaat graag aan de slag met een flitsend, uniek en gebruiksvriendelijk webdesign. Daarbij staat de customer journey altijd centraal. We zorgen dus dat elke bezoekers binnen een handomdraai een oplossing voor zijn of haar probleem vindt. De juiste boodschap, de juiste plek, het juiste moment. Da’s ons credo.

Lees meer
Website bouwen | The DISTRIKT
Een technisch hoogstandje

Website bouwen

En dan is het tijd voor de volgende stap: het bouwen van de website. Nou, daar hebben onze developers wel 🧀 van gegeten. Zij bouwen een knaller van een website voor je. From scratch. We bouwen de website modulair en zorgen dat deze knettersnel is. Hierbij bevat je website enkel datgene wat het nodig heeft om goed te functioneren. Schone code, optimaal ingericht qua performance. Of dat nou een corporate website of B2B webshop is.

Lees meer
Strategie

Onze road to success

Intake Aangenaam! We komen met elkaar in contact en maken kennis. Vervolgens sturen wij je een digitaal formulier toe die jij (binnen 5 minuten, no worries) invult. We vragen hierin naar je bedrijf, producten en/of diensten en concurrentie. Een goed begin is het halve werk. Kansenanalyse Tijdens de kansenanalyse gaan we de diepte in. Welke online kansen liggen er voor jouw bedrijf? We maken een grondige analyse van je website en brengen in kaart waar de kansen liggen op het gebied van SEO, SEA, social media, e-mail en marketplaces. En door! Strategische sessie Daarna is het tijd voor de strategische sessie. Tijdens deze sessie doorgronden we in één dagdeel jouw specifieke casus. Dit doen we aan de hand van ons unieke canvas model. We behandelen onder andere je huidige bedrijfsstrategie, producten en diensten, doelstellingen en klantreis. Go-time Laten we van die prachtige plannen werkelijkheid maken. Onze specialisten gaan voor je aan de slag en je aanspreekpunt houdt je op de hoogte van de vorderingen. Zo kun jij je weer focussen op je core business. Optimaliseren De online wereld zit niet stil. Wij dus ook niet. We houden de trends en ontwikkelingen nauwlettend in de gaten en onze specialisten blijven je online marketing activiteiten continu optimaliseren. Middels wekelijkse updates en maandelijkse rapportages houden wij jou altijd op de hoogte. Are you in? Mooi. Wij ook. Neem contact met ons op. Onze specialisten ontwikkelen de juiste strategie, behalen je doelstellingen én overtreffen deze. Dus. Maak jouw ambities waar en benut de online wereld optimaal. Samen realiseren we je doelen. Wedden?


    Ready?

    Set? Go! Wil jij online succes? Ons wel bellen. Of mailen natuurlijk. Samen behalen we jouw doelen en jagen we je dromen na.

    Kelly Jaspers
    Eigenaar & online strateeg
    Kelly | The DISTRIKT