Diensten

Synergie en Strategie

Services
01

The DISTRIKT biedt een groot scala van verschillende diensten aan om jouw online marketing te verbeteren. Maar aan losse diensten heb je niets. Indien je een goede online marketing strategie formuleert, kunnen verschillende kanalen (diensten) samen werken en een synergetisch effect hebben (1+1+1+1=5). Hierdoor wordt het eindresultaat altijd groter dan wanneer er losse kanalen worden ingezet zonder enige vorm van strategie.

Van doel naar strategie naar dienst

Wij bij The DISTRIKT formuleren graag samen met jou een geschikte strategie op basis van doelen. Welk doel heb jij? Dat kan je op onze doelen pagina ontdekken. Om jouw doelen te realiseren bieden wij onderstaande diensten aan.

Online strategie

Het formuleren van een juiste online strategie is de fundering van jouw online succes. Wat is jouw strategie?
Meer weten?

Display Adverteren

Met display adverteren is het mogelijk om aan een groot publiek een bepaalde boodschap te laten zien en je betaald pas als iemand klikt.
Meer weten?

Online Recruitment

Is jouw organisatie in staat mee te groeien op het online succes dat we gaan boeken? Een vaak vergeten vraag, maar erg belangrijk.
Meer weten?

SEA

Het adverteren in Google is een veel gekozen kanaal. Wij zetten onze Adwords kennis graag in om jouw concurrentie voor te zijn.
Meer weten?

SEO

Met behulp van SEO zorg je ervoor dat jouw website hoger vindbaar is in zoekmachines. Hoe tevreden ben jij met jouw ranking positie in Google?
Meer weten?

Webdevelopment en Design

Het oriëntatieproces van een klant begint tegenwoordig online. Ofwel, bij jouw website. Voldoet jouw website aan hedendaagse standaarden?
Meer weten?

App Development

Ben jij op zoek naar een Mobiele Applicatie? Wij hebben een App Specialist in huis, die voor jou geweldige Apps kan bouwen.
Meer weten?

E-mailmarketing

E-mailmarketing: een oud, maar goud kanaal. Veel ondernemers zijn er sceptisch over, maar er is veel meer mogelijk dan je denkt.
Meer weten?

Social Engagement

Hoe kan KLM zo snel reageren op wat er wordt gezegd op Sociale Media? Nou: Social Engagement is het antwoord.
Meer weten?

Social Media Marketing

De kracht van Social Media is groter dan ooit en zal blijven groeien. Ben jij met je bedrijf al (pro)-actief op Social Media?
Meer weten?

Employer Branding

Employer branding is het opbouwen van een imago met als doel: het aantrekken van het juiste personeel voor jouw bedrijf.
Meer weten?