Neem contact op

Brand Creation

Diensten

Brand

Brand Creation

Brand creation, is dat wat een  merk uniek maakt en onderscheidt van anderen. Een herkenbaar sterk merk dat een positieve indruk achterlaat. Hieraan zijn belangrijke eigenschappen verbonden, zoals een bepaalde kleur, logo, naam of symbool.

Jouw bedrijfsmerk  is een identiteit met normen en waarden, zoals jijzelf en je klant. Het is een verhaal met een verleden, heden, en toekomst. En jouw visuele identiteit, onder andere jouw logo, moet dat uitstralen.

Voordelen van Brand Creation

  • Consistentie en duidelijke communicatie;
  • Vergroot de herkenbaarheid en professionaliteit van een organisatie;
  • Een duidelijk, herkenbaar en sterk merk onderscheidt zich van anderen;
  • Het helpt om sterke online campagnes te creëren;
  • Resultaten halen op basis van vooraf opgestelde doelen;

Wat levert het op? Brand Creation!

Op basis van jouw identiteit wordt een brandbook of huisstijlhandboek ontwikkeld. Hierin staat jouw identiteit beschreven en staan alle richtlijnen voor visuele uitingen: logo, visitekaartjes, templates voor documenten, e-mail, en social media.

Daarnaast wordt het aangeraden om elk half jaar kritisch te kijken naar jouw merk. Past dit merk nog bij de normen, waarden, visie, en missie die jij wilt uitstralen? En sluit de visuele identiteit hier op aan? Dan is het misschien tijd voor een rebranding traject. Wij kunnen jou bij dit rebranding traject ondersteunen.

Wat kun je verwachten?

Een stukje gevoel en een duidelijke strategie. Bij The DISTRIKT werken we altijd vanuit een strategie om jouw identiteit samen te bepalen, zodat deze vertaald kan worden naar een visuele uitstraling:

  • Ontwerpen van een logo
  • Ontwerpen van een huisstijl
  • Brandbook

“Een goed merk leidt tot hogere klanten loyalitiet, een beter imago en herkenning vanuit de klant.”

Tijd om aan de slag te gaan?

Onze specialisten maken graag een analyse van jou specifieke situatie. Bel, mail of chat met ons. Samen komen we tot een optimaal resultaat!

Benieuwd naar onze andere diensten? 

Bekijk onze dienstenpagina

Wellicht ook interessant