Neem contact op

Concurrentie-scan

Wat doen mijn concurrenten?

SERVICE

Vraag nu een concurrentiescan aan!

Hoe scoor ik online ten opzichte van mijn concurrenten? Ofwel hoe kan ik online concurrenten scannen? Deze vraag zal centraal staan tijdens de concurrentiescan. Een goede eigentijdse website in combinatie met de inzet van de juiste online-marketing instrumenten is van belang om meer prospects, klanten, omzet en winst te genereren. Daarnaast is het zeer belangrijk om op niveau te kunnen concurreren. Ingehaald worden door je concurrenten is natuurlijk niet fijn! We zien dat veel bedrijven wel online marketing toepassen, maar er niet in slagen zojuist genoemde resultaten te behalen.

 

De meest voorkomende oorzaken van tegenvallende resultaten:

kruis   Er ontbreekt een goede online strategie;

kruis   De website functioneert niet goed.

kruis   De juiste instrumenten worden niet toegepast;

kruis   Je weet niet hoe je concurrenten online marketing inzetten; 

 

Benieuwd hoe optimaal jouw website is ten opzichte van jouw concurrenten? Vraag hier vrijblijvend en gratis een concurrentiescan aan. Benieuwd of je de juiste strategie volgt of dat je meer resultaat uit je website kan halen? Vraag dan vrijblijvend een second opinion aan.

 

Vul jouw top 5 concurrenten in !

Zodra je onderstaande gegevens invult, gaat ons team aan de slag met het analyseren van jouw online concurrentiepositie.

 

Analyse bespreking

Wij nodigen je vrijblijvend uit om de bevindingen inzake de analyse van jouw website en de concurrentiepositie van jouw organisatie nader toe te lichten.

Binnen 1 week zullen we telefonisch contact met je opnemen om een afspraak te nemen.

Tussendoor al vragen of opmerkingen? Laat het ons weten!

Strategie = key to succes

The DISTRIKT biedt een groot scala van verschillende diensten aan om jouw online marketing te verbeteren. Maar aan losse diensten heb je niets. Indien je een goede online marketing strategie formuleert, kunnen verschillende kanalen (diensten) samen werken en een synergetisch effect hebben (1+1+1+1=5). Hierdoor wordt het eindresultaat altijd groter dan wanneer er losse kanalen worden ingezet zonder enige vorm van strategie.

Van doel naar strategie naar kanalen

Wij bij The DISTRIKT formuleren graag samen met jou een geschikte strategie op basis van doelen. Welk doel heb jij? Dat kan je op onze doelen pagina ontdekken. Om jouw doelen te realiseren bieden wij onderstaande diensten aan.

 

The DISTRIKT – Your World Online

Waarom is online marketing zo belangrijk?

De komst van internet heeft de wijze waarop marketing dient plaats te vinden totaal veranderd. Wat vroeger de regel was, werkt niet meer. Bijna iedereen, zowel consumenten als bedrijven, die zich oriënteren op de aankoop van een product en/of dienst, begint bij Google.

Bedrijven moeten een website hebben die expertise uitstraalt en optimaal vindbaar is om bezoekers gericht naar deze ”digitale omgeving” te trekken om ze vervolgens tot actie te laten komen. Jouw website is vaak het eerste contact met je doelgroep en potentiële klanten, daarom is het belangrijk dat jouw website zo optimaal mogelijk is ingericht.

Juist nieuwsgiering naar de kwaliteit van uw huidige online activiteiten ? 

The DISTRIKT biedt ook de mogelijkheid om een second opinion aan te vragen. Heeft u het gevoel dat u (meer) resultaat kunt behalen uit uw website én online marketing kanalen? Wij bieden u graag een gratis en vrijblijvend een second opinion aan. Dit onderzoek bestaat uit een website scan én een inhoudelijke kansen analyse van uw huidige activiteiten. Vraag nu een second opinion aan!