Kennismaken
Detacheren

Content marketing specialist inhuren

Content marketing specialist inhuren

Je weet dat je iets met online marketing moet, maar het blijft steeds maar liggen. Je komt er zelf niet aan toe en het is zo lastig om een écht goede content marketing specialist te vinden. Al je zorgen zijn in één klap opgelost met een content marketing specialist van The DISTRIKT! Wij hebben de beste specialisten in dienst en die detacheren we graag. Zo tillen we jouw content marketing naar een hoger niveau.

“De kans op een aankoop is 5 keer zo groot door interessante content te delen”

Een eigen content marketing specialist vanaf één dag in de week

Je kunt onze content marketing specialisten inhuren vanaf één uur in de week, bij jou op locatie. We beginnen met een sessie met de content marketeer en een van onze strategen. Op basis van deze sessie werken we een contentstrategie uit. Zo weten we precies wat er verwacht wordt en kunnen we pragmatisch aan de slag met de contentcreatie voor jouw organisatie.

Waarom je content marketing uitbesteden
1

Je hoeft je geen zorgen te maken om werkgeverslasten en -plichten. Jij betaalt namelijk alleen voor de daadwerkelijk gemaakte uren. Zo kun jij je focussen op je core business, terwijl we jouw content marketing naar een hoger niveau tillen.

2

Al vanaf één dag in de week plaatsen wij content marketeers bij jou op locatie. Zo houden we de lijntjes kort en kan er snel geschakeld worden. Hoe lang we blijven, is aan jou. Op- en afschalen is altijd mogelijk. Zo flexibel zijn we.

3

Een frisse wind door je marketingstrategie. Even buiten de lijntjes gaan. Dat doet een mens goed. Niet alleen krijg je zelf weer hernieuwde energie. Ook je doelgroep zal versteld staan! En dat zie jij dan weer terug op je bankrekening.

4

The DISTRIKT heeft content specialisten én allround content marketeers in dienst. Allemaal met hun eigen rugzakje vol kennis en ervaring. Maar in plaats van dat zij op hun eigen eilandjes zitten, bouwen wij bruggen. We delen kennis onderling. In hun én in jouw voordeel.

Maar wanneer huur ik een content marketing specialist in?

Een content marketeer van The DISTRIKT kun je al inhuren vanaf 1 dag in de week. Dit kan zijn ter vervangen van een zwangerschapsverlof, ziekte, een tijdelijke extra kracht of als je bezig bent met het aannemen van een nieuwe marketeer. Hoelang de content marketeer blijft is aan jou. We zijn flexibel, dus op- en afschalen is super makkelijk!

Bekijk ons werk.

Samen succesvol

Kelly vertelt je graag meer over onze content marketeers op locatie

 

Zij gingen je voor:

Wil je meer weten over een content marketeer inhuren?
Wij bellen je terug!

    Ben jij klaar voor het behalen van meer online resultaat?Meld je aan en blijf maandelijkse op de hoogte van de nieuwste online marketing mogelijkheden