Kennismaken
Media

Spraakmakende copywriting

Creatieve content

Sterke teksten die er toe doen.

Copywriting betreft het bedenken en schrijven van content. Een copywriter is een persoon die aansprekende teksten kan schrijven uit naam van jouw bedrijf. De teksten die geschreven worden zijn SEO-Proof. Dit betekent dat er een zoekwoorden onderzoek is gedaan voor het schrijven van de teksten. Met het gebruik van de juiste zoekwoorden zorg je ervoor dat je beter gevonden wordt in de zoekmachines (o.a. Google).

We hebben verschillende copywriters in ons team. Op basis van affiniteit met jouw business selecteren we de juiste persoon om vervolgens het verhaal wat jij als bedrijf wil vertellen om te zetten in krachtige boodschappen. Deze verhalen kunnen verspreid worden middels verschillende kanalen (Blogsectie, Social Media, E-mail etc.)! We kunnen je helpen met het opzetten van campagnes om de verhalen als een olievlek te verspreiden.

De voordelen

van copywriting
  • Copywriting zorgt voor kwalitatieve content
  • De boodschap bereikt de juiste doelgroep
  • Copywriting ondersteunt de (commerciële) doelen van je organisatie
  • Je content is goed vindbaar in zoekmachines
  • Copywriting zorgt voor conversie optimalisatie

Bekijk ons werk.

Samen succesvol
Daag jij ons uit?

Ben je nieuwsgierig wat we voor jou kunnen betekenen? Neem gerust eens contact op! Samen gaan we voor een optimaal resultaat.

Wil je graag meer weten over copywriting?
Geen probleem! Wij bellen je terug.

    Ben jij klaar voor het behalen van meer online resultaat?Meld je aan en blijf maandelijkse op de hoogte van de nieuwste online marketing mogelijkheden