Kennismaken
Strategie ontwikkeling

Employer Branding

Het verbeteren van jouw online imago als werkgever

Een krachtig werkgeversmerk dat opvalt.

Veel bedrijven (± 50%) kampen tegenwoordig met personeelstekort. Dit is mede te wijten aan het feit dat werving via de traditionele kanalen steeds duurder wordt. Voor het werven van nieuw talent vragen werving- en selectiebureaus vaak een fee van 25% van het eerste jaarsalaris van de kandidaat! Deze kosten zijn, naar onze mening, niet meer van deze tijd. De oplossing is Employer Branding.

 

Het draait allemaal om jouw imago als werkgever. Een krachtig werkgeversmerk dat top talenten aanspreekt. En tegelijkertijd jouw eigen medewerkers motiveren tot ambassadeurs. Maar wie ben je eigenlijk? En vooral, waarom moeten mensen bij jou komen werken? Kortom, eerst weten wie je bent, dan spraakmakende campagnes. Daar boeken wij succes mee.

 

Wij pakken het graag anders en strategischer aan. Employer Branding start met een analyse wat jij als werkgever te bieden hebt voor jouw toekomstige personeel. Dit wordt vervolgens vertaald in een werkenbij-uwbedrijf.nl website.

Een website zonder bezoekers is als een handschoen zonder hand. Door middel van het inzetten van de juiste online instrumenten, zorgen we ervoor dat de juiste potentiële medewerkers worden aangetrokken. Daarna dient de website het werk te doen: van bezoekers naar nieuwe medewerkers!

De voordelen

van goede Employer Branding
  • Minder kosten dan traditionele werving
  • Minder personeelsverloop
  • Je trekt talent aan wat ook daadwerkelijk past bij jouw bedrijf
  • Opbouwen talentpool
  • Verhoging naamsbekendheid als werkgever
  • Onderscheidende positionering op de arbeidsmarkt
Daag jij ons uit?

Wij helpen jou graag met het vinden van het juiste personeel. Er zijn diverse mogelijkheden. Benieuwd?

Wil je graag meer weten over employer branding?
Wij vertellen je er graag alles over!


    Ben jij klaar voor het behalen van meer online resultaat?Meld je aan en blijf maandelijkse op de hoogte van de nieuwste online marketing mogelijkheden