Neem contact op

GOOGLE ADVERTEREN

Diensten

Goals

Op elke pagina die we bezoeken zien we banners, reclamevideo’s, e-mail en tekstadvertenties. En waarom? Omdat Google Adverteren op Google effectief is. Google is nog steeds veruit de meest populaire zoekmachine ter wereld. 90% van de Nederlanders start zijn of haar zoektocht via Google. 

Wat is Google Adverteren?

Adverteren op Google is een vorm van reclame waarbij je website, producten en diensten met betaalde advertenties in de resultaten van online zoekmachines promoot. Als je via Google bepaalde informatie zoekt, dan toont Google boven en rechts naast de zoekmachine relevante advertenties. Als een consument bijvoorbeeld op zoek is naar bepaalde schoenen, dan krijgt hij of zij gerelateerde advertenties te zien die interessant kunnen zijn tijdens de zoektocht naar schoenen. Dit gebeurt op basis van zoekwoorden die gebruikers ingeven.

Google Ads

Online adverteren, we kunnen er tegenwoordig niet meer omheen. Veel bedrijven kiezen er daarom voor om te adverteren in Google, hierdoor krijg je een betere positie in de zoekresultaten. Mensen die op een advertentie klikken landen namelijk de website die de advertentie heeft geplaatst. Als adverteerder betaal je alleen wanneer mensen daadwerkelijk op jouw advertentie klikken. Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw bedrijf? Neem vrijblijvend contact op!

De kracht en voordelen van Google Adverteren

Het adverteren op Google heeft veel voordelen, wist je namelijk dat:

  • Lokaal, regionaal en landelijk bereik
  • Google adverteren is perfect voor Remarketing
  • Specifiek targetten op de doelgroep
  • Zelf uw budget bepalen
  • Koppeling met Google Analytics (het meten van je resultaten)
  • Meerdere campagnes tegelijk laten draaien