Neem contact op

Interviewen van Personeel

Diensten

Interviewen

Het delen van verhalen en ervaringen van medewerkers van jouw organisatie is een goed middel om potentiële kandidaten over de streep te trekken om te solliciteren. Jouw medewerkers kunnen namelijk als de beste vertellen hoe zij het werk en hun functie ervaren!

 

De werkwijze van The DISTRIKT!

Onze copywriter zorgt ervoor dat hij een aantal van jouw medewerkers interviewt door middel van het stellen van open vragen. Vervolgens wordt hier een mooi lopend verhaal van gemaakt. Je kunt ervoor kiezen om een aantal ervaringen te delen op je werken bij website van vacatures die openstaan. Op deze manier kunnen potentiële kandidaten die solliciteren een goed beeld krijgen van de desbetreffende functie.

Tijdens een interview met je eigen medewerkers krijg je ook inzichten in hoe zij de sfeer op de werkvloer ervaren en zullen zij zich gewaardeerd en belangrijk voelen. Wanneer een medewerker zijn verhaal is deze ervaring ook mee te nemen in nieuwe kansen of ideeën binnen je organisatie.

Benieuwd naar een aantal voorbeelden? Die lees je hier!

 

The DISTRIKT zorgt voor mooie verhalen

Ons team met specialisten staat klaar om ervoor te zorgen dat jouw werken bij website gevuld wordt met mooie verhalen van jouw medewerkers!

Neem contact op