Neem contact op

Online Strategie

Diensten

Strategy
01

Een online strategie is het vertalen van de offline uitstraling van het bedrijf, naar online. Hierbij wordt er gekeken naar welke doelen er behaald moeten worden en welke middelen er hiervoor worden ingezet. Wil jij hulp bij het bepalen van de online marketing strategie voor jouw bedrijf? Laat het ons weten!

Contact

 

strategie

Online Strategy

‘Online’

Tegenwoordig is online aanwezig zijn in de customer journey van jouw klanten niet meer weg te denken. Ook zullen veel concurrenten online marketing tools gebruiken. Maar hoe zet jij deze in? Het is van belang de juiste boodschap aan de juiste doelgroep door te geven. Voor je begint met online marketing moet er een plan komen, een online marketing strategie.

02
03

The DISTRIKT

Wat gaat The DISTRIKT voor jou doen?

We gaan samen met jou in gesprek. Hiervoor plannen we een dag(deel) in waarbij twee online marketing specialisten zich gaan verdiepen in jouw business case. Daarnaast vragen wij twee tot vier personen uit jouw bedrijf mee te nemen, zodat we vanuit verschillende invalshoeken informatie tot ons kunnen nemen.

Het doel van deze strategische sessie is om te zorgen dat er een concreet plan wordt gemaakt en doelstellingen worden bepaald. Zo weten we waar we de komende tijd met het team naartoe gaan werken. Tijdens deze strategische sessie neem jij een kijkje in onze ‘online wereld’. Aan de hand van ons op maat gemaakte online business model canvas gaan wij het pad naar succes samen uitstippelen.

Nadat er een strategische sessie heeft plaatsgevonden zal aan de hand van de uitkomsten een strategie worden opgesteld. Dit houdt in dat de doelen, de doelgroepen en de middelen zijn bepaald waarmee gewerkt gaat worden. Wij zullen het gehele proces in gang zetten, monitoren en rapporteren. Wekelijks ontvang jij de voortgang van jouw campagne inclusief de behaalde resultaten.

04

Jouw Online Strategie: waar kunnen wij jou mee helpen?

Mijn online marketing strategie
Wil jij jouw online roadmap uitgestippeld hebben? Neem dan nu contact op!

Benieuwd naar onze andere diensten? 

Bekijk onze dienstenpagina

Neem contact op