SEA

Diensten

SEA
01

SEA is een vak apart, niet iedereen kan het zomaar inzetten. Er moet goed onderzoek worden gedaan voordat een Google Adwords-campagne live gaat. Daarnaast moet het onderhoud van deze campagne zorgvuldig onderhouden worden. Vind jij SEA interessant maar heb je nog niet genoeg kennis? Geen probleem! Wij bieden verschillende trainingen op maat aan om jou alle kennis te leren die jij nodig hebt.

SEA

Wat is SEA?

Je bent waarschijnlijk wel bekend met de advertenties die bovenin Google verschijnen wanneer je een zoekopdracht intypt? Een advertentie plaatsen via Google, wordt ook wel zoekmachine- adverteren (SEA) genoemd. Wanneer er SEA wordt ingezet, worden er zoekwoorden en een budget gekozen waarmee je online via Google kunt adverteren. Veel bedrijven kiezen ervoor om zoekmachine marketing in te zetten bij bijvoorbeeld het verkopen van zijn of haar diensten en/of producten. Jouw advertenties staan namelijk direct na het inzetten in de zoekmachines. Stop je met SEA? Dan ben je ook direct uit deze resultaten in zoekmachines verdwenen. Een ander voordeel van SEA is dat alles meetbaar is. Via verschillende tools kan precies worden gemeten wat de resultaten zijn en waar je budget aan op is gegaan.

De Kracht van SEA

Maar wat is nou daadwerkelijk de kracht van SEA voor jouw bedrijf? Hieronder een paar interessante feitjes, wist je namelijk dat:

  • Er iedere dag over de gehele wereld circa 6,586,013,574 zoekopdrachten worden ingetypt in de zoekmachines? Zes miljard, vijfhonderd zesentachtig miljoen, dertig duizend, vijfhonderd en vierenzeventig zoekopdrachten?
  • Tegenwoordig ruim 85% van de wereldbevolking de zoekmachines gebruikt om bedrijven te vinden?
  • Of dat ruim 90% van de Nederlanders zoekt met Google?

En dat circa 35% op de betaalde advertenties klikt?

02
03

Wat levert het jou op?

Voordelen SEA bij The DISTRIKT

Het levert jou allereerst een positie op in de zoekopdrachten van jouw doelgroep. Door jouw website met de juiste zoekopdracht te matchen, genereert jouw bedrijf meer relevante (business) leads en dus meer omzet. Hieronder nog meer voordelen van SEA.

  • Meer relevante websitebezoekers;
  • Je wordt ondersteund door een team van SEA Specialisten, opgeleid door Google;
  • Eén vast contactpersoon welke samen met jou iedere euro meer gaat laten opleveren;
  • Ontvang jij iedere week een update van onze werkzaamheden voor jouw campagne;
  • Jij hebt inzicht in het account en waar jij jouw budget aan uitgeeft.

Daarnaast is Remarketing en Bing Advertising ook heel interessant om in combinatie SEA in te zetten.

04

Kennis maken met...

Wat kan SEA voor jou betekenen?

We kunnen ons voorstellen, dat wanneer je niet zo bekend bent met SEA dit nog een hele opgave lijkt. Gelukkig hebben wij een heel team om jou hiermee te helpen. Wij vinden het belangrijk om samen naar een doel toe te werken en een passende online strategie te vinden om dit doel te behalen. Alles is mogelijk, neem contact op voor meer informatie of maak een afspraak!

Neem contact op