Neem contact op

Second opinion

Online Marketing

SERVICE

Meer resultaat behalen uit jouw website én/of online marketing kanalen?

Dan ben je bij The DISTRIKT aan het juiste adres. Wij kijken met een open, kritische en frisse blik op jouw huidige online aanpak door middel van een gratis second opinion. The DISTRIKT is een full service online marketingbureau. Wij helpen bedrijven bij het realiseren van meer klanten, meer omzet en meer profit, door middel van het kiezen en uitvoeren van een juiste online marketing strategie. We zien dat veel bedrijven online marketing toepassen, maar er niet in slagen de beoogde resultaten te behalen.

 

De meest voorkomende oorzaken van tegenvallende resultaten:

kruis   Er ontbreekt een goede online strategie;

kruis   De juiste instrumenten worden niet toegepast;

kruis   De website functioneert niet goed.

 

Meer concreet, de fijne kneepjes van het vak ontbreken! Dit is zonde, want ondertussen gaan jouw concurrenten ook door. Heb jij het gevoel dat je meer resultaat kunt behalen uit jouw website én online marketing kanalen?

Wij bieden u graag een gratis second opinion aan. Dit onderzoek bestaat uit een website scan én een inhoudelijke kansenanalyse van uw huidige activiteiten.

Binnen één week wordt je uitgenodigd bij The DISTRIKT en gaan wij jou vertellen hoe het online anders en beter kan.

Vul hieronder je gegevens in en onze specialisten beginnen meteen met de analyse van jouw huidige website.

 

Analyse bespreking

Binnen 1 week zullen we telefonisch contact met je opnemen om een afspraak te maken om de bevindingen inzake de analyse van de website te bespreken.

Tussendoor al vragen of opmerkingen? Laat het ons weten

 

Strategie = key to succes

The DISTRIKT biedt een groot scala van verschillende diensten aan om jouw online marketing te verbeteren. Maar aan losse diensten heb je niets. Indien je een goede online marketing strategie formuleert, kunnen verschillende kanalen (diensten) samen werken en een synergetisch effect hebben (1+1+1+1=5). Hierdoor wordt het eindresultaat altijd groter dan wanneer er losse kanalen worden ingezet zonder enige vorm van strategie.

Van doel naar strategie naar kanalen

Wij bij The DISTRIKT formuleren graag samen met jou een geschikte strategie op basis van doelen. Welk doel heb jij? Dat kan je op onze doelen pagina ontdekken. Om jouw doelen te realiseren bieden wij onderstaande diensten aan.

 

The DISTRIKT – Your World Online

The DISTRIKT biedt ook de mogelijkheid om jouw concurrentie online te scannen. Benieuwd hoe jouw bedrijf het online doet ten opzichte van je concurrenten?

Vraag dan hier vrijblijvend en gratis de concurrentiescan aan.