Neem contact op

LinkedIn Adverteren

Social Media

Linkedin

Richt jouw bedrijf zich op de B2B markt? Dan raden wij LinkedIn Adverteren voor jou aan. Ieder jaar stijgt het aantal LinkedIn gebruikers. LinkedIn is hét sociale netwerk om gebruik te maken van (elkaars) zakelijke contacten. Waar Facebook, Instagram en Snapchat eerder worden gebruikt in informele sferen, is LinkedIn voor professioneel gebruik. Voor het plaatsen van vacatures en voor het naderen van andere bedrijven wordt LinkedIn veelvoudig gebruikt.

Kortom, met het inzetten van LinkedIn en de juiste online tools heb je online talloze marketing mogelijkheden.Dit helpt het bij het verkrijgen van meer merk- en naamsbekendheid, waardoor je meer leads zult genereren. Bekijk onze diensten om te ontdekken welke online tools interessant zijn voor jouw bedrijf.

 

LinkedIn heeft verschillende mogelijkheden, bijvoorbeeld; het plaatsen van vacatures, het vinden van zakelijke partners, branding campagnes en het versturen van nieuwsbrieven en blogs.


Enkele feiten en voordelen van LinkedIn adverteren

  • LinkedIn bezit een zeer groot aantal gebruikers. Het wordt maandelijks door 4,2 miljoen Nederlanders bezocht;
  • Wereldwijd staat de teller op 467 miljoen leden, 18% meer dan vorig jaar;
  • Het is zeer geschikt voor personeelswerving, doordat ieder LinkedIn-profiel eigenlijk een cv is;
  • Je kunt gericht adverteren op basis van uitgebreide criteria;
  • Je hebt inzicht in het resultaat [views en clicks]

Daarnaast biedt Linkedin nog meer mogelijkheden: het plaatsen van vacatures, het vinden van zakelijke partners, branding campagnes en het versturen van nieuwsbrieven en blogs.

Geïnteresseerd?

Wil jij LinkedIn Adverteren inzetten voor jou bedrijf? Wij helpen jou daar graag bij. Neem nu vrijblijvend contact op voor meer informatie.

Neem contact op