Kennismaken
Design & development

Webdesign

Webdesign

Een nieuwe, gebruiksvriendelijke uitstraling.

Kan jouw website een nieuwe look en feel gebruiken, is het webdesign verouderd of zit hij technisch niet helemaal goed in elkaar? Geen probleem! Met ons web design & development team ontwikkelen wij een professionele website die jouw bedrijf verdient. Hierbij kun je zowel aangeven hoe de website eruit moet komen te zien als welke extensies het moet hebben.
Alles is mogelijk!

The DISTRIKT is een full service online marketing bureau en verzorgt ook het webdesign van een nieuwe website. Een website design wordt opgebouwd aan de hand van de online doelgroep en bijbehorende doelstellingen. Een professioneel webdesign dient een doel waarmee je iets kunt bereiken. Bezoekers worden bijvoorbeeld door de dynamische insteek van het webdesign eenvoudig naar de juiste informatie geleidt. Niet alleen gebruikers zullen dit prettig vinden, maar ook Google. Je website wordt ontworpen zodat ook zoekmachines je kunnen vinden.

Een bezoeker beslist in 3 seconden of hij op jouw site blijft. In die 3 seconden moet jij kunnen aantonen dat jouw site waardevol is. Dat jouw website de informatie bevat waar de bezoeker naar zoekt. Je website is eigenlijk jouw online visitekaartje. Je laat op een overzichtelijke manier zien wie je bent en wat je doet. Met een professioneel design bereik je de juiste mensen. En krijg je de juiste aanvragen binnen. Kortom, een goede website zet mensen aan tot actie. En dat betekent een stijging in omzet.

De voordelen

van een goede website
  • Loyaliteit
  • Betrouwbaarheid
  • Positieve merkassociaties
  • Hogere ranking in Google: betere vindbaarheid

Bekijk ons werk.

Samen succesvol
Daag jij ons uit?

Bij ons een website laten designen & developen? Dat kan! Samen kijken we naar jouw doelen en wensen. Kom vrijblijvend langs om kennis te maken en de mogelijkheden te bespreken!

Wil je graag meer weten over webdesign bij The DISTRIKT?
Geen probleem! Wij bellen je terug.

    Ben jij klaar voor het behalen van meer online resultaat?Meld je aan en blijf maandelijkse op de hoogte van de nieuwste online marketing mogelijkheden