Kennismaken
Design en development

Website bouwen

Een professionele website op maat

Wij maken jouw online visitekaartje.

Jouw website is jouw visitekaartje en de eerste indruk die je achterlaat. Het is dus van belang dat het development en het design volledig in orde is. Daarbij komt er ook een stukje SEO kijken, de website moet gebruiksvriendelijk zijn maar ook goed vindbaar zijn voor zoekmachines als Google en Bing. Wij staan voor jou klaar om dit samen waar te maken!

De basis van online marketing is een goede website. Een website kan namelijk cruciaal zijn bij een beslissing die een bezoeker neemt. Bij The DISTRIKT kun je een professionele website laten maken die tevens gemakkelijk te beheren is. Dit doen we door gebruik te maken van WordPress, dit is een zeer gebruiksvriendelijk CMS (content management systeem) waarmee de website eenvoudig aangepast kan worden. Gedurende het proces wordt er nauw samengewerkt om de perfecte website voor jouw organisatie tot stand te brengen. Samen met de developer wordt een WordPress website gebouwd die geschikt is voor alle apparaten, die gericht is op jouw doelgroep en branche én SEO vriendelijk is.

Een bezoeker beslist in 3 seconden of hij op jouw site blijft. Een cruciaal moment. Daarom is het niet aan te raden even snel een website te kopen. Als je bij ons een professionele website laat maken, zorgen wij voor een onweerstaanbaar design. Een website dat jouw doelgroep aanspreekt. Een website waar jij je doelen mee bereikt.

De voordelen

van een goede website
  • Loyaliteit
  • Betrouwbaarheid
  • Positieve merkassociaties
  • Meer conversies
  • Hogere ranking in Google: betere vindbaarheid

Bekijk ons werk.

Samen succesvol
Daag jij ons uit?
Tijd om aan de slag te gaan

Kan jouw website een nieuwe look en feel gebruiken, is het webdesign verouderd of zit hij technisch niet helemaal goed in elkaar? Geen probleem! Met ons web development team ontwikkelen wij een professionele website die bij jouw bedrijf past. Hierbij kun je zowel aangeven hoe de website eruit moet komen te zien als welke extensies het moet hebben. Alles is mogelijk!

Wil je graag meer weten over het bouwen van een website?
Geen probleem! Wij bellen je terug.

    Ben jij klaar voor het behalen van meer online resultaat?Meld je aan en blijf maandelijkse op de hoogte van de nieuwste online marketing mogelijkheden