Neem contact op

Websites maken Eindhoven

Wil jij een website laten maken in Eindhoven?

Goals

Website maken in Eindhoven

Ben jij op zoek naar een website bouwer in Eindhoven? Wij kunnen voor jou een uniek en eigentijds website design maken. Nadat deze volledig aan jouw wensen en behoeften voldoet zal onze website bouwer beginnen met de development van de website. De website zal voldoen aan alle eisen. Welke? Die kan je hieronder lezen.

Wie zijn wij? The DISTRIKT

The DISTRIKT, is hét full-service online marketing bureau Eindhoven. Wij zijn ontstaan uit passie voor online marketing. Uit marktonderzoek blijkt dat veel bedrijven kampen met vraagstukken over hoe zij online marketing kunnen inzetten om doelstellingen te bereiken. Deze doelstellingen zijn onder andere: meer naamsbekendheid, het genereren van leads, een stabiele stroom van leads, hogere conversie en dus een hogere omzet versus winst. Wij kunnen hierbij ondersteunen. Als eerste gaan we samen een online marketing strategie formuleren aan de hand van de doelstellingen. Deze online strategie zal enkele online kanalen bevatten.

 

one stop shopping ONE STOP SHOPPING
Alle kennis onder 1 dak.
een aanspreekpunt ÉÉN AANSPREEKPUNT
Er is altijd één project verantwoordelijke.
strategisch advies STRATEGISCH ADVIES
We denken vanuit strategie en zorgen voor de online vertaalslag.
ontzorgd worden ONTZORGD WORDEN
We spreken de technische, creatieve en commerciële taal.
slagkracht SLAGKRACHT
Resultaat gericht en data driven.
oprechte interesse en aandacht OPRECHTE INTERESSE EN AANDACHT
Wij zijn uw online ambassadeurs!

1. Design & Ontwerp

De start van de design fase zal altijd middels een Kick-off plaatsvinden waarbij wij jouw wensen en behoeften in kaart brengen. Deze Kick-off zal plaatsvinden met onze website bouwer (Webdeveloper) en website designer. Zij zullen ervoor zorgen dat je website aan alle eisen voldoet.

2. De website bouwen

Na een akkoord op het design zal onze website bouwer starten met het design ombouwen naar een responsive website (Responsive is het zorgen dat de website op ieder apparaat goed wordt weergegeven). Nadat onze websitebouwer klaar is met de testwebsite, komen we weer bij elkaar.

3. Testen van de website

De website zal altijd worden gebouwd op een test-server. Dit wil zeggen dat de website pas live gaat na akkoord van jou. Deze test-server geeft de mogelijkheid om de website volledig te testen of alles naar wens is. Indien alles naar wens is kunnen wij de website overzetten naar de live omgeving.

4. Website = live

Indien de website volledig volgens wens is gemaakt zal hij worden overgezet naar de live-omgeving. Het maakt ons niets uit waar de hosting komt te liggen. Echter, wij bieden jou wel zekerheid.

5. Hosting

Wij bieden verschillende soorten hosting pakketten aan. Deze hosting is sterk afhankelijk van de grootte van de website, hoeveel websitebezoekers er op de website gaan komen en uw wensen. Zo is het mogelijk om bij ons een Dedicated-private server te krijgen. Dit wil zeggen dat de server volledig voor jou is en deze is ook nog eens onverwoestbaar.

6. Website Beveiliging

Het is tegenwoordig zeer belangrijk dat jou website beveiligd is. Er wordt tegenwoordig veel informatie online verspreid (o.a. NAW) gegevens en deze dienen niet op straat te komen liggen. Daarom leveren wij elke website op met een geschikt SSL-certificaat. Zo kunnen wij en jij met een gerust hart gaan slapen!

 

Online marketing strategie ontwikkeling

Nadat de website voldoet aan alle hedendaagse eisen. Is het belangrijk dat je zorgt dat je websitebezoekers krijgt. Dit kan door verschillende kanalen in te zetten. Wij bieden een flink aantal beschikbare kanalen aan.

Diensten     Strategie ontwikkeling

Wil jij een website laten bouwen in de regio Eindhoven door een gespecialiseerd webdesign bureau in Eindhoven? Neem vrijblijvend contact met ons op!