Neem contact op

Bing Adverteren

SEA

Bing

Adverteren in search gaat verder dan Google

Wanneer je altijd zichtbaar wil zijn voor potentiële klanten is de inzet van zoekmachine adverteren een goede optie. Zoals je wellicht wel weet is Google veruit de grootste zoekmachine in Nederland, met een ruim marktaandeel van 90%. Toch is de zoekmachine Bing na Google de grootste online zoekmachine. Met ruim 120 miljoen zoekopdrachten per maand is het marktaandeel van Bing hard aan het groeien. Veel bedrijven kiezen daarom voor een combinatie van adverteren op Google én Bing adverteren, dit zorgt voor een nóg groter bereik met maximale resultaten.

De kracht van Bing Advertisement?

Wat is nou daadwerkelijk de kracht van Bing adverteren voor jouw bedrijf? Hieronder wat interessante feiten, wist je namelijk dat:

  • Bing na Google de grootste online zoekmachine is, met een marktaandeel van 10%?
  • Er op Bing minder concurrentie is?
  • De kosten per klik [CPC] in Bing Ads gemiddeld 33% lager liggen dan in Google Adwords?
  • Je in Bing kan adverteren met afbeelding-extensies, om bijvoorbeeld je bedrijfslogo in de zoekresultaten laten verschijnen?
  • Je Remarketing voor search kunt gebruiken?
  • 80% van de B2B inkopers hun zoektocht via Google en/of Bing start?

Wat levert Bing Advertisement op?

Adverteren via Bing heeft veel voordelen. Het levert allereerst een positie op in de zoekopdrachten van jouw doelgroep, waardoor het generen van leads en/of sales via jouw website hoger is.
-Minder concurrentie
-Lagere kosten per klik
-Het simpel importeren van Google Adwords naar Bing Ads.
-Bing Ads is op diverse apparaten de standaardzoekmachine en 50% van de zoektochten begint mobiel.
-Het verhogen van je bereik

Toch betekent dit niet dat je Google links moet laten liggen, dit is nog altijd dé zoekmachine met het grootste aandeel en zorgt voor het meeste bereik. De combinatie van Bing én Google is juist wat jou als bedrijf kan onderscheiden van je concurrent.

Geïnteresseerd?

Wij brainstormen graag met jou over de mogelijkheden van Bing voor jouw bedrijf, jij ook? Neem hier contact op voor een afspraak.

Neem contact op