Kennismaken
Online marketing doel

Online branding

Heldere branding strategie om mee te groeien

En spraakmakende campagnes om op te vallen

Wij helpen je graag bij het opbouwen van je naamsbekendheid, online branding en imago. Hoe positioneer jij je ten opzichte van de concurrentie? Past deze positionering bij je doelgroep? Is jouw positionering doorvertaald in jouw website? Allemaal aspecten waar we rekening mee houden.

Online branding verschilt weinig van ‘offline’ branding. Je dient middels je branding strategie een connectie (engagement) met je klanten te leggen. Door middel van klantonderzoek bepalen wij jouw unieke merkidentiteit en zorgen we dat deze positionering online wordt doorvertaald. Hoe wij dat doen? Onder andere door middel van een website, banners, content, animatie en video’s.

Vaak willen bedrijven, zowel regionaal als (inter)nationaal, hun naamsbekendheid vergroten door middel van online marketing. Het voordeel van online is het bereiken of targetten van specifieke doelgroepen. Denk bijvoorbeeld aan social media, waarbij het mogelijk is om een doelgroep zo specifiek mogelijk te definiëren. Op deze manier spreek je meteen de juiste doelgroep aan met relevante content.

Wat in het dagelijks leven niet goed is om te doen, doen wij als online marketeers wel; denken in hokjes. Dit rendeert weer in het feit dat je geld uitgeeft aan het opbouwen van naamsbekendheid onder de gewenste doelgroep.

De voordelen

van goede branding
  • Sterker merk
  • Onderscheiden ten opzichte van concurrentie
  • Duurzame inkomsten
  • Verbinding met je doelgroep
  • Vergroten brand awareness

Bekijk ons werk.

Samen succesvol
Samenwerken?

Er zijn verschillende middelen en strategieën om jouw merk meer online bekendheid te geven. Het team van The DISTRIKT bestaat uit verschillende specialisten die samen met jou van jouw doel een op maat gemaakte online marketingstrategie maken.

Wil jij meer naamsbekendheid?
Wij bellen je terug!

    Ben jij klaar voor het behalen van meer online resultaat?Meld je aan en blijf maandelijkse op de hoogte van de nieuwste online marketing mogelijkheden