Kennismaken
Online marketing doel

Personeel werven

Online recruitment marketing

Vind geschikte kandidaten voor jouw vacatures!

Het proces van het aantrekken, selecteren en aanstellen van geschikte kandidaten die in lijn staan met de strategie en doelstellingen van een organisatie of onderneming. Dat is recruitment. Maar liefst 37% van de bedrijven ondervindt hier problemen mee. Het online zichtbaar zijn als bedrijf, onder andere om een imago op te bouwen, wordt steeds belangrijker bij het aantrekken van het juiste personeel.

Het uitvoeren van traditionele werving is niet meer van deze tijd. Bedrijven kiezen er steeds vaker voor om door middel van eigen online kanalen talent naar zich toe te trekken. Dit verhoogt niet alleen de bekendheid van een bedrijf. Het is ook kostenefficiënt. The DISTRIKT helpt bedrijven hierbij. Wij bieden online recruitment trajecten, waarbij employer branding heel belangrijk is: ‘Wordt een werkgever waar talent voor wil werken’.

Doordat The DISTRIKT alle specialisten in huis heeft om dit traject in goede banen te leiden, worden er veel onnodige kosten bespaard. Je employer brand, ofwel imago, wordt positiever, waardoor je ook een positieve naamsbekendheid opbouwt. Daarnaast zal het resulteren in een hogere productiviteit, motivatie en betrokkenheid van medewerkers. Een verhoogd commitment aan bedrijfsdoelstellingen én tevens aanbevelingen van je medewerkers. Via verschillende online kanalen bereik je specifieke doelgroepen en tevens ook latente baanzoekers. Met dit traject bouw je een talentpool op, waardoor de kans op personeelstekort steeds kleiner wordt en de kans op het aantrekken van talent steeds groter.

De voordelen

van Employer Branding
  • Vermindering werving- & selectiekosten
  • Meer betrokkenheid, productiviteit, commitment van medewerkers
  • Aanbevelingen vanuit huidige werknemers
  • Opbouwen van talentpool
  • Meer bekendheid
Samenwerken?

Wij worden graag uitgedaagd. Dit wil zeggen dat ook op het gebied van personeel werving wij ons mannetje kunnen staan. Hierbij is iedere situatie uniek en zetten wij onze creativiteit graag in om jou te helpen. Hebben wij jou nieuwsgierig gemaakt? Dan werken wij graag samen! Wanneer gaan we starten?

Wil jij starten met online recruitment en geschikt personeel vinden?
Leuk! Wij bellen je terug.


    Ben jij klaar voor het behalen van meer online resultaat?Meld je aan en blijf maandelijkse op de hoogte van de nieuwste online marketing mogelijkheden