Neem contact op

Online Branding

Jouw Doelen

Goals

Online imago opbouwen

Wij helpen je graag bij het opbouwen van je naamsbekendheid, online branding en imago. Hoe positioneer jij je ten opzichte van de concurrentie? Past deze positionering bij je doelgroep? Is jouw positionering doorvertaald in jouw website? Allemaal aspecten waar we rekening mee houden’.

Waarom goede branding:

  • Sterker merk;
  • Concurrentievoordeel;
  • Duurzame inkomsten;
  • Verbintenis met doelgroep;
  • Vergroot brand awareness;

1. Online branding

Online branding verschilt weinig van “offline” branding. Je dient middels je branding strategie een connectie (engagement) met je klanten te leggen. Doormiddel van klantonderzoek bepalen wij jouw unieke merkidentiteit en zorgen dat deze positionering online wordt doorvertaald. Wij zorgen onder ander voor je website, banners, content, animatie en natuurlijk niet te vergeten video’s.

2. Naamsbekendheid vergroten

Vaak willen bedrijven, zowel regionaal als (inter)nationaal, hun naamsbekendheid vergroten door middel van online marketing. Het interessante voor bedrijven is dat zij hun naamsbekendheid goed kunnen opbouwen door specifiek je doelgroep te bereiken (targetten). Denk bijvoorbeeld aan social media, waarbij het mogelijk is om een doelgroep zo specifiek mogelijk te definiëren.

 

 

‘’Prikkel de zintuigen van je doelgroep(en) en zorg dat ze weten waar je voor staat!’’

 

 

Branding strategie ontwikkelen

Wat in het dagelijks leven niet goed is om te doen, doen wij als online marketeers wel; denken in hokjes. Dit rendeert weer in het feit dat je geld uitgeeft aan het opbouwen van naamsbekendheid onder de gewenste doelgroep.

Er zijn verschillende middelen en strategieën om jouw merk meer online bekendheid te geven. Het team van The DISTRIKT bestaat uit verschillende specialisten die samen met jou van jouw doel een op maat gemaakte online marketingstrategie maken.

Wil jij je beter positioneren of naamsbekendheid vergroten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

 

Neem contact op