Neem contact op

Online Leadgeneratie

Jouw doelen

Goals

Online Leadgeneratie, maar hoe?

Meer leads, meer omzet, meer naamsbekendheid, doelstellingen die wij dagelijks horen. Maar hoe zorg je dat je de juiste aanvragen/bestellingen krijgt? Hoe behaal ik het optimale resultaat uit mijn websitebezoekers? Hoe kunnen we de drempel zo laag mogelijk houden? Allemaal relevante vragen bij online leadgeneratie.

Stappenplan online leadgeneratie:

  • Doelstelling bepalen
  • Website analyse
  • Doelgroep analyse
  • Kanalen selecteren
  • Campagne livegang
  • Successen boeken

 1. Starten met een analyse

Wie is jouw doelgroep? Hoe gaat hij op zoek? Hoe kunnen we opvallen in het online geweld? Allemaal belangrijke vragen om de doelgroep en de daarbij behorende customer journey in kaart te brengen. Vervolgens komt een potentiële klant op de website. Hoe kunnen we hem gaan verleiden? Naar welke informatie/producten/diensten is hij/zij op zoek? Hoe kunnen we de aankoopdrempel verlagen? Een spel tussen jou en je klanten waar wij graag bij helpen.

2. Meer bezoekers en conversies

Door het inzetten van de juiste online kanalen, brengen wij de juiste prospects naar jouw website. Echter, aan veel relevante websitebezoekers heb je niets, ze moeten immers overgaan tot een bestelling/aanvraag (conversie). Gemiddeld gaat 1 op de 100 websitebezoekers over tot een conversie. Weinig he? Wij helpen je jouw doelgroep te vinden en activeren.

3. Meer aanvragen/bestellingen

Hebben we de juiste strategie te pakken? Dan kunnen we de successen bij ons aan de bar vieren! Ja, we hebben echt een bar met tapvergunning.

 

‘’Het startpunt van online succes ligt in het verleden. Welke lessen hebben we geleerd en welke kennis kunnen we inzetten om meer bezoekers en conversies te krijgen?’’

 

Tijd voor leadgeneratie?

Leadgeneratie is anno 2017 het meest gestelde doel. Door middel van een juiste online marketing strategie gaan wij ervoor zorgen dat de lead niet meer om jouw bedrijf heen kan en daadwerkelijk contact opneemt.

 

Wil jij starten met leadgeneratie? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Neem contact op