MELD JE AAN VOOR DE GRATIS AVG & E-MAIL MARKETING KENNISSESSIE OP 29 MAART!

Werving en Selectie

Jouw doelen

Goals
01

Het proces van het aantrekken, selecteren en aanstellen van geschikte kandidaten die in lijn staan met de strategie en doelstellingen van een organisatie of onderneming. Maar liefst 37% van de bedrijven ondervindt problemen bij het de werving en selectie van talent. Het online zichtbaar zijn als bedrijf, onder andere om een imago op te bouwen, wordt steeds belangrijker bij het aantrekken van juist personeel.

Resultaat Werving en Selectie

employer branding

Werving en Selectie

Hoe helpt The DISTRIKT jou bij het werven en selecteren van het juiste personeel?

Het uitvoeren van traditionele werving is niet meer van deze tijd. Bedrijven kiezen er steeds vaker voor om door middel van eigen online kanalen talent naar zich toe te trekken. Dit verhoogt de bekendheid van een bedrijf en daarbij is het ook kostenefficiënt. The DISTRIKT helpt bedrijven hierbij. Wij bieden online recruitment trajecten waarbij employer branding heel belangrijk is. ‘Wordt een werkgever waar talent voor wil werken’.

02
03

Wat levert het op?

Talent/personeel werving

Doordat The DISTRIKT alle specialisten in huis heeft om dit traject in goede banen te leiden, worden er veel onnodige kosten bespaard. Je employer brand, ofwel imago, wordt positiever waardoor je een positieve naamsbekendheid opbouwt. Daarnaast zal het resulteren in een hogere productiviteit, motivatie en betrokkenheid van medewerkers. Een verhoogd commitment aan bedrijfsdoelstellingen én tevens aanbevelingen van je medewerkers. Via verschillende online kanalen bereik je specifieke doelgroepen en tevens ook latente baanzoekers. Met dit traject bouw je een talentpool op, waardoor de kans op personeelstekort steeds kleiner wordt en het aantrekken van talent steeds groter.

Bekijk onze diensten

 

04

Wil jij weten hoe jij talent aan kunt trekken door middel van een employer branding traject?

Neem dan nu vrijblijvend contact met ons op!

Neem contact op