Neem contact op

Kansenanalyse

Waar liggen mijn online kansen?

Kansen

Online succesvol worden?

Wil jij meer resultaat behalen uit jouw website/webshop? Vraag dan vandaag nog een kansenanalyse aan. Wij komen dagelijks in aanraking met diverse bedrijven die het maximale uit hun online activiteiten willen halen. Deze bedrijven helpen wij graag, door met onze kritische blik naar hun huidige online marketing te kijken. Dit doen wij ook graag voor jou.

Oorzaken tegenvallende resultaten

  • Er ontbreekt een goede online strategie;
  • De juiste instrumenten en kanalen worden niet toegepast;
  • De website converteert/functioneert niet goed;
  • De huisstijl is inconsistent.

Kansanalyse bij The DISTRIKT

Indien je een kansenanalyse bij The DISTRIKT aanvraagt maken wij een quick scan op maat voor je. Na het invullen van onderstaand formulier, nemen wij contact op en brengen je vragen in kaart.

Jouw vragen zullen tijdens de kansenanalyse beantwoord worden. Het resultaat van de quick scan bevat een online marketing advies dat geheel vrijblijvend is. Dit advies kan antwoord geven op de volgende vragen:

  1. Hoe scoor ik ten opzichte van mijn concurrenten?
  2. Hoe kan ik meer aanvragen/verkopen online verkrijgen?
  3. Wat zijn de verbeterpunten in mijn website?
  4. Etc.

 

Houd er rekening mee dat wij wellicht toegang vragen tot je Google Analytics of Ads account om een uitgebreide analyse te kunnen maken. Je bent hiertoe niet verplicht. 

Gratis & vrijblijvende kansenanalyse aanvragen

Vul bovenstaand formulier in en onze specialisten beginnen meteen met jouw kansenanalyse. Binnen 24 uur zullen we telefonisch contact met je opnemen om een afspraak te maken.

Tussendoor al vragen of opmerkingen? Laat het ons weten.

Waarom The DISTRIKT?

Wij zijn een full service online marketing bureau. In andere woorden, alle kennis bevindt zich onder 1 dak. Hierdoor hebben wij korte schakels en heldere communicatie. Als een (h)echt team, halen wij de hoogste resultaten uit de combinatie van verschillende diensten. Losse diensten bereiken namelijk weinig: de kracht ligt in de combinatie van deze diensten. Om dat te bereiken werkt The DISTRIKT vanuit een strategie.