Neem contact op

Kansenanalyse

Waar liggen jouw kansen?

Kansen

Vrijblijvende kansenanalyse

Meer resultaat behalen uit jouw website én/of online marketing kanalen?

Een retorische vraag, waar wij het antwoord op weten: Ja, duh! Maar hoe ga jij dit aanpakken? The DISTRIKT helpt je graag door middel van een gratis kansenanalyse: waar liggen eigenlijk jouw kansen in online marketing? In andere woorden, maak jij gebruik van jouw sterke punten?

Wij zien bijvoorbeeld dat veel bedrijven online marketing toepassen, maar er niet in slagen de beoogde resultaten te behalen. Wat zijn dan de oorzaken van tegenvallende resultaten?

Oorzaken tegenvallende resultaten

  • Er ontbreekt een goede online strategie;
  • De juiste instrumenten en kanalen worden niet toegepast;
  • De website converteert/functioneert niet goed;
  • De huisstijl is inconsistent.

Wat houdt die gratis kansenanalyse precies in?

Wij gaan met een kritische en frisse blik naar jouw huidige online marketing activiteiten kijken. In andere woorden, analyseren wij:

  • Jouw website;
  • De effectiviteit van huidige kanalen;
  • De vindbaarheid van jouw website;
  • Mogelijke kansen voor in de toekomst.

Vul deze hieronder het formulier in en onze specialisten beginnen meteen met jouw kansenanalyse. Binnen 1 week zullen we telefonisch contact met je opnemen om een afspraak te maken. Tussendoor al vragen of opmerkingen? Laat het ons weten.

 

Laat hier jouw gegevens achter en ontvang een gratis kansenanalyse!

aanmelden voor niewsbrief

 

Tussendoor al vragen of opmerkingen? Laat het ons weten.

Waarom The DISTRIKT?

Wij zijn een full service online marketing bureau. In andere woorden, alle kennis bevindt zich onder 1 dak. Hierdoor hebben wij korte schakels en heldere communicatie. Als een (h)echt team, halen wij de hoogste resultaten uit de combinatie van verschillende diensten. Losse diensten bereiken namelijk weinig: de kracht ligt in de combinatie van deze diensten. Om dat te bereiken werkt The DISTRIKT werkt vanuit een strategie.