NULL
The DISTRIKT

Online marketing bureau Nijmegen

One-stop-shop voor al je online marketing

Wij zijn The DISTRIKT. Wij zijn niet zoals ieder ander marketing bureau in Nijmegen. Wij zijn anders. Waarom? Omdat je bij ons alles onder één dak hebt. Of het nu gaat om het ontwerpen van een nieuwe website, contentcreatie of social media advertising; op elk gebied hebben wij een specialist in huis. En jij hebt één aanspreekpunt waarbij je al je marketingvraagstukken kwijt kan. Ideaal toch? We vertellen je graag meer.

Plan direct een gesprek in


Daarom kies je voor The DISTRIKT

Wij zijn jouw partner in online marketing. Met ons heb je alle kennis en kunde onder één dak. Niet meer schakelen met je SEO-partij om vervolgens wijzigingen door te laten voeren door je webdeveloper. Om vervolgens een social media freelancer aan de haak te slaan die campagnes voor je opzet. Nee, één bedrijf, één team, één taak. Wanneer je met ons in zee gaat, gaan we all-in. Middelmatig werk kennen we hier niet. Wij gaan altijd voor een 10. Daar kun je op vertrouwen.

Zie wat onze klanten zeggen

Succes is er om te delen

Met trots werken wij voor deze klanten

En dit is hoe we dat doen

Allereerst nodigen we je graag uit een kop koffie te komen drinken. We verwelkomen je graag bij ons online marketing bureau, of wij gaan naar jouw bedrijf in Nijmegen. Een vrijblijvend gesprek is wat volgt. Wat zijn je marketingvraagstukken? En je doelstellingen? Is het een goed gesprek geweest, dan gaan we graag voor je aan de slag. We leveren altijd maatwerk, maar onze gang van zaken ziet er gemiddeld zo uit:

  1. Tijdens een strategische sessie doorgronden we jouw marketingvraagstuk volledig. We hebben zelf een model ontwikkeld waarmee ons dat in één middag lukt. Of het nu gaat om een nieuwe website of om een social strategie.
  2. Het resultaat is een online marketing plan waarmee we uit de voeten kunnen. Daarin staat wat we allemaal gaan doen, wanneer en wat de beoogde doelstellingen en resultaten zijn. Strategisch, doelgericht en concreet.
  3. Het is go-time! Onze specialisten voeren het plan uit en jouw aanspreekpunt houdt je daarvan op de hoogte. Zo kan jij je weer focussen op je core business.

 

Online marketing bureau in Nijmegen

Oké, we moeten wel wat toegeven. Ons online marketing bureau vind je niet in Nijmegen. Ons mooie kantoor zit namelijk in Eindhoven. Maar online marketing is niet aan een locatie gebonden. En voor de beste kwaliteit, haarscherpe campagnes en de beste marketingstrategie voor jouw bedrijf wil je best een stukje rijden toch? Je zal er geen spijt van krijgen, dat beloven we. De koffie staat klaar, plan jij een afspraak in?

Wij zijn er klaar voor.
Jij ook?
Mail of bel ons! Of vul dit contactformulier in.


    Gratis kennismaking inplannen?