NULL
+31402095090 sales en, Dutch +31407602060 technical support en, Dutch

MKB online marketing

Wij maken jouw MKB online succesvol

Veel MKB bedrijven zien de noodzaak van online marketing niet. Ze hebben een gebrek aan kennis en ervaring, bijvoorbeeld. Vinden de online mogelijkheden complex. Of hebben geen tijd. Maar… Het is eten of gegeten worden, als je het ons vraagt. MKB-ers moeten wel. Online marketing concepten schieten als paddestoelen uit de grond. Eén ding is zeker: jij kunt niet achterblijven. Geen zorgen. Wij nemen jouw MKB online marketing graag uit handen.

MKB online marketing | The DISTRIKT

MKB online marketing

Online marketing is geen sprint. Het is een marathon. En een marathon lopen, doe je niet van de ene op de andere dag. Zeker niet in het MKB waar budgetten vaak gering zijn. First things first, dus. Ontdek eerst waar je staat. Heb je überhaupt al eens gekeken hoeveel bezoekers je website heeft? En of je vindbaar bent in Google? Begin met een 0-meting. Vervolgens maak je een online marketing strategie. Want zonder plan geen succes. MKB online marketing draait voor een belangrijk deel om data. Zorg daarom dat je je tools op orde hebt én check je data regelmatig. Structurele aandacht is namelijk essentieel. Je kunt het er niet ‘even’ bij doen. En daarom helpen wij je graag.

MKB online marketing uitbesteden

Wil jij jouw MKB online marketing graag door een expert laten uitvoeren? Dan ben je bij The DISTRIKT aan het juiste adres. Graag nemen wij al jouw MKB online marketing activiteiten onder onze hoede. Nieuwe website? Gaan we doen. Onze specialisten ontwerpen én bouwen ‘m voor je. En dat is geen standaard template, trouwens. We hebben het hier over een technisch hoogstandje, geheel in jouw huisstijl. Meer online zichtbaarheid? Let’s go! We bekijken je kansen op het gebied van social media marketing, gaan aan de slag met een zoekwoordenonderzoek en ach, doe eens gek, we maken ook bedrijfsfoto’s voor je. Dus. Ben jij klaar voor online succes? Ons wel bellen.📞

MKB online marketing

Onze road to success

Intake Aangenaam! We komen met elkaar in contact en maken kennis. Vervolgens sturen wij je een digitaal formulier toe die jij (binnen 5 minuten, no worries) invult. We vragen hierin naar je bedrijf, producten en/of diensten en concurrentie. Een goed begin is het halve werk. Kansenanalyse Tijdens de kansenanalyse gaan we de diepte in. Welke online kansen liggen er voor jouw bedrijf? We maken een grondige analyse van je website en brengen in kaart waar de kansen liggen op het gebied van SEO, SEA, social media, e-mail en marketplaces. En door! Strategische sessie Daarna is het tijd voor de strategische sessie. Tijdens deze sessie doorgronden we in één deel jouw specifieke casus. Dit doen we aan de hand van ons unieke canvas model. We behandelen onder andere je huidige bedrijfsstrategie, producten en diensten, doelstellingen en klantreis. Go-time Laten we van die prachtige plannen werkelijkheid maken. Onze specialisten gaan voor je aan de slag en je aanspreekpunt houdt je op de hoogte van de vorderingen. Zo kun jij je weer focussen op je core business. Het mooiste voordeel van online marketing uitbesteden. Optimaliseren De online wereld zit niet stil. Wij dus ook niet. Wij houden de trends en ontwikkelingen nauwlettend in de gaten en onze specialisten blijven je online marketing activiteiten continu optimaliseren. Middels wekelijkse updates en maandelijkse rapportages houden wij jou altijd op de hoogte. Are you in? Mooi. Wij ook. Neem contact met ons op. Onze specialisten ontwikkelen de juiste online marketing strategie, behalen je doelstellingen én overtreffen deze. Wedden?

Zij gingen je voor

Wij zijn er klaar voor.
Jij ook?
Mail of bel ons! Of vul dit contactformulier in.