Neem contact op

Quick-scan

Online Marketing Analyse

SCAN

Meer resultaat behalen uit jouw online marketing?

Dan ben je bij The DISTRIKT aan het juiste adres. Wij kijken met een open, kritische en frisse blik op jouw huidige online aanpak door middel van een gratis Quick-scan. The DISTRIKT is een full service online marketingbureau in Eindhoven. Wij helpen bedrijven bij het realiseren van meer klanten, omzet, personeel en profit, door middel van het bepalen en uitvoeren van een juiste online marketing strategie. We zien dat veel bedrijven online marketing toepassen, maar er niet in slagen de beoogde resultaten te behalen.

 

Oorzaken van tegenvallende resultaten:

kruis   Er ontbreekt een goede online strategie;

kruis   De juiste kanalen worden niet toegepast;

kruis   De website functioneert niet goed.

 

Heb jij het gevoel dat je meer resultaat kunt behalen uit jouw website én online marketing kanalenWij bieden je graag een gratis Quick-scan aan. Dit onderzoek bestaat uit een website scan én een inhoudelijke kansenanalyse van jouw huidige activiteiten. Binnen 24 uur mag je een belletje verwachten met de uitnodiging om jouw resultaten te bespreken.

Vul hieronder je gegevens in en onze specialisten beginnen meteen met de analyse van jouw huidige online marketing en website.

 

Gratis Quick-scan aanvragen

 

Strategie = key to succes

The DISTRIKT biedt een groot scala van verschillende diensten aan om jouw online marketing te verbeteren. Echter, aan losse diensten heb je niets. Een goede online marketing strategie zorgt ervoor dat verschillende kanalen samenwerken en een synergetisch effect hebben (1+1+1+1=5). Hierdoor wordt het eindresultaat altijd groter dan wanneer er losse kanalen worden ingezet zonder enige vorm van strategie.