Kennismaken

Quick - scan aanvragen

Een tweede kijk op jouw online marketing
Meer resultaat behalen uit jouw website én/of online marketing kanalen?
Vraag vrijblijvend een scan aan!

Dan ben je bij The DISTRIKT aan het juiste adres. Wij kijken met een open, kritische en frisse blik op jouw huidige online aanpak door middel van een gratis Quick-scan. The DISTRIKT is een full service online marketingbureau in Eindhoven. Wij helpen bedrijven bij het realiseren van meer klanten, omzet, personeel en profit, door middel van het bepalen en uitvoeren van een juiste online marketing strategie. We zien dat veel bedrijven online marketing toepassen, maar er niet in slagen de beoogde resultaten te behalen.

De meest voorkomende oorzaken van tegenvallende resultaten:

  • Er ontbreekt een goede online strategie;
  • De juiste instrumenten worden niet toegepast;
  • De website functioneert niet goed.

Meer concreet, de fijne kneepjes van het vak ontbreken! Dit is zonde, want ondertussen gaan jouw concurrenten ook door. Heb jij het gevoel dat je meer resultaat kunt behalen uit jouw website én online marketing kanalen?

Wij bieden je graag een gratis Quick-scan aan. Dit onderzoek bestaat uit een website scan én een inhoudelijke kansenanalyse van jouw huidige activiteiten.

 

Analyse bespreking

Vul hieronder je gegevens in en onze specialisten beginnen meteen met de analyse van jouw huidige online marketing en website.
Binnen één week wordt je uitgenodigd bij The DISTRIKT om de bevindingen inzake de analyse van de online marketing en website te bespreken.

Tussendoor al vragen of opmerkingen? Laat het ons weten.

 

Vul hieronder je gegevens in
Onze specialisten gaan aan de slag!

    Ben jij klaar voor het behalen van meer online resultaat?Meld je aan en blijf maandelijkse op de hoogte van de nieuwste online marketing mogelijkheden