Kennismaken

Second opinion aanvragen

Een tweede kijk op jouw online marketing
Meer resultaat behalen uit jouw website én/of online marketing kanalen?
Vraag vrijblijvend een scan aan!

Dan ben je bij The DISTRIKT aan het juiste adres. Wij kijken met een open, kritische en frisse blik op jouw huidige online aanpak door middel van een gratis second opinion. The DISTRIKT is een full service online marketingbureau. Wij helpen bedrijven bij het realiseren van meer klanten, meer omzet en meer profit, door middel van het kiezen en uitvoeren van een juiste online marketing strategie. We zien dat veel bedrijven online marketing toepassen, maar er niet in slagen de beoogde resultaten te behalen.

De meest voorkomende oorzaken

van tegenvallende resultaten
  • Er ontbreekt een goede online strategie;
  • De juiste instrumenten worden niet toegepast;
  • De website functioneert niet goed.

Meer concreet, de fijne kneepjes van het vak ontbreken! Dit is zonde, want ondertussen gaan jouw concurrenten ook door. Heb jij het gevoel dat je meer resultaat kunt behalen uit jouw website én online marketing kanalen?

Wij bieden je graag een gratis second opinion aan. Dit onderzoek bestaat uit een website scan en een inhoudelijke kansenanalyse van je huidige activiteiten.

 

 

Analyse bespreking

Vul hieronder je gegevens in en onze specialisten beginnen meteen met de analyse van jouw huidige online marketing en website. Binnen één week wordt je uitgenodigd bij The DISTRIKT om de bevindingen inzake de analyse van de online marketing en website te bespreken.

Tussendoor al vragen of opmerkingen? Laat het ons weten.

Vul hieronder je gegevens in
Onze specialisten gaan aan de slag!