NULL
+31402095090 sales en, Dutch +31407602060 technical support en, Dutch

Strategie

Een huis bouw je toch ook niet zonder fundering?

Een sterke strategie is de basis van online succes. Het vormt een rode draad door je organisatie en zorgt voor eenheid, meetbare resultaten en een hogere ROI. Daarom starten wij elk online marketing traject met een strategische sessie. Jouw kraakheldere strategie vatten we samen in ons unieke canvas model. Zo geven we richting aan al je online marketing activiteiten. Benieuwd hoe we jouw bedrijf kunnen helpen?

Conversie optimalisatie | The DISTRIKT

Waar liggen je online kansen?

Allemaal leuk en aardig, zo’n strategie. Maar waar liggen eigenlijk je online kansen? First things first. Wij beginnen elk strategisch traject met een kansenanalyse. Hierbij kijken we met een kritische blik naar je huidige online marketing activiteiten, brengen de juiste kanalen in kaart en creëren een sterk advies zodat jij meer resultaat behaalt uit je website of webshop. Dit vormt de eerste stap van jouw online strategie. En door!

Lees meer
Strategie | The DISTRIKT

Het belang van een strategie

Laten we die mooie kansen benutten. Op basis van jouw kansenanalyse gaan we door met een strategische sessie. De uitkomst? Een knettersterke strategie die richting geeft aan jouw organisatie. Wanneer je aan de slag gaat met online marketing, moeten er veel keuzes gemaakt worden. Moeilijke keuzes. En dan is er niets fijner dan een kraakheldere gids die je helpt bij het maken van die keuzes. Ofwel: je strategie. Wij helpen je daar graag bij. Vanuit je doelstelling(en) bepalen wij een gerichte en effectieve strategie die je houvast biedt. En je jouw visie helpt bewaren. Geef toe: dat klinkt je toch als 🎵 in de oren?

Lees meer
Strategie

Onze road to success

Intake Aangenaam! We komen met elkaar in contact en maken kennis. Vervolgens sturen wij je een digitaal formulier toe die jij (binnen 5 minuten, no worries) invult. We vragen hierin naar je bedrijf, producten en/of diensten en concurrentie. Een goed begin is het halve werk. Kansenanalyse Tijdens de kansenanalyse gaan we de diepte in. Welke online kansen liggen er voor jouw bedrijf? We maken een grondige analyse van je website en brengen in kaart waar de kansen liggen op het gebied van SEO, SEA, social media, e-mail en marketplaces. En door! Strategische sessie Daarna is het tijd voor de strategische sessie. Tijdens deze sessie doorgronden we in één dagdeel jouw specifieke casus. Dit doen we aan de hand van ons unieke canvas model. We behandelen onder andere je huidige bedrijfsstrategie, producten en diensten, doelstellingen en klantreis. Go-time Laten we van die prachtige plannen werkelijkheid maken. Onze specialisten gaan voor je aan de slag en je aanspreekpunt houdt je op de hoogte van de vorderingen. Zo kun jij je weer focussen op je core business. Optimaliseren De online wereld zit niet stil. Wij dus ook niet. We houden de trends en ontwikkelingen nauwlettend in de gaten en onze specialisten blijven je online marketing activiteiten continu optimaliseren. Middels wekelijkse updates en maandelijkse rapportages houden wij jou altijd op de hoogte. Are you in? Mooi. Wij ook. Neem contact met ons op. Onze specialisten ontwikkelen de juiste strategie, behalen je doelstellingen én overtreffen deze. Dus. Maak jouw ambities waar en benut de online wereld optimaal. Samen realiseren we je doelen. Wedden?
Wie ben je?
Ready?

Set? Go! Wil jij online succes? Ons wel bellen. Of mailen natuurlijk. Samen behalen we jouw doelen en jagen we je dromen na.

Kelly Jaspers
Eigenaar & online strateeg
Kelly | The DISTRIKT
Gratis kennismaking inplannen?