Neem contact op

Ons Team

Ontmoet onze
experts

Team

Talent is ons grootste bezit

Kelly Jaspers: – “De wereld van online marketing veranderd razendsnel. Om deze ontwikkelingen allemaal bij te kunnen houden, bestaat ons team uitsluitend uit dames en heren die tot de internet-generatie behoren. De internet-generatie is bijna 24/7 online, volgt de ontwikkelingen op de voet en is flexibel. Naast deze eigenschappen selecteer ik teamleden ook op een pro-actieve, kritische en meedenkende houding. Al deze eigenschappen, maken voor mij ideale werknemers, waar ik het volste vertrouwen in heb dat zij voor jou het verschil kunnen maken.

Wil je kennis maken met ons team? Kom dan eens binnenlopen voor een vrijblijvend kopje koffie.”

Contact

Jeannette Koenis en Sam van der Heijden bij The DISTRIKT
Kelly Jaspers photo

Tijdens mijn Studie International Business en Master Strategisch Management aan de Universiteit van Tilburg heb ik een onderzoek gedaan naar bedrijven. Namelijk, hoe zij online marketing inzetten en hoe dit hun omzet/profit verhoogt. Tot mijn grote verbazing bleek het dat een duidelijke strategie vaak ontbrak. Waardoor omzet achterbleef.

Kelly Jaspers

Eigenaar - Online Marketing Strategist

Tim Kuijpers photo

Al jarenlang beweeg ik me in de wereld van accountancy. Als financieel geweten van de The DISTRIKT zorg ik dat alles op financieel/administratief gebied geolied verloopt. De jus van het werk is het op strategisch niveau adviseren van de directie.

Tim Kuijpers

Administratie

Kim Jaspers photo

Voor veel bedrijven is de grootste uitdaging het vinden van kwalitatief goed personeel. De traditionele wijze van werving en selectie werkt niet meer. Niet effectief en te duur! Met de hedendaagse Marketing Online Instrumenten helpen wij om bedrijven te voorzien van de juiste medewerkers.

Kim Jaspers

Employer Branding / content specialist

Hugo Melis photo

Lang voordat er App Stores, of überhaupt smartphones waren, wist Hugo Melis het al zeker: zijn passie is software ontwikkeling en alles wat daarbij komt kijken. Toen de eerste iPhone in 2008 werd uitgebracht, was het alsof een knop werd omgezet: de creativiteit begon te vloeien en bij Hugo kwamen verschillende app ideeën naar boven.

Hugo Melis

App Developer

Sam van der Heijden photo

Wat ik heel gaaf vind om te doen is het inzetten van mijn creativiteit en technische kennis om samen met klanten hun online doelen te verwezenlijken. Ik ben voornamelijk bezig met wireframing, UX en UI design, webdesign en webdevelopment maar denk ook graag buiten mijn comfort zone mee.

Sam van der Heijden

Web Development Specialist

Jeannette Koenis photo

Creativiteit heb ik nooit los kunnen laten. Na mijn stage bij The DISTRIKT werd dat meteen duidelijk en ben ik blij dat ik mijn creatieve uitspattingen (lees: tekenen en experimenteren in de Adobe Creative Suite) mag tonen bij deze organisatie. Als web designer ben ik bezig om de tevredenheid, loyaliteit en vertrouwen van bezoekers te verhogen.

Jeannette Koenis

Web Designer

Naomi Bogert photo

Het leuke aan mijn werk vind ik de variëteit en het bijdragen aan het succes van andere bedrijven. Daarnaast kan ik mijn creativiteit erin kwijt. In mijn vrije tijd ben ik het liefst onder de mensen, reis ik graag of ben ik bezig met muziek, schrijven en ondernemen.

Naomi Bogert

SEA & Social Specialist

Mark Hermans photo

Brengt in de praktijk wat we klanten adviseren. Spot kansen, geen problemen. Is best wel perfectionistisch. Praat in 140 karakters en bedenkt E-Mail & SEO campagnes onder de douche. Oh ja, heeft een zwak voor pizza’s, stedentrips en alles van Apple – maar dat terzijde.

Mark Hermans

E-mail / SEO Specialist

Rick van Zon photo

Binnen The DISTRIKT ben ik als projectmanager verantwoordelijk voor het managen van alle projecten, maar mag ik me ook bezig houden met lead generatie, (online)marketing van The DISTRIKT en het verder ontwikkelen van onze e-mailmarketingafdeling.

Rick van Zon

Project Manager

Coco van Gerwen photo

Als stagiaire bij The DISTRIKT krijg ik de mogelijkheid om mezelf te ontwikkelen. Creativiteit en input wordt hier enorm aangemoedigd. Het samenwerken met de online marketeers maakt deze stage zo leuk en leerzaam. Het enthousiasme en de drive van het team werken aanstekelijk en ik ben super blij dat ik hiervan deel mag uitmaken.

Coco van Gerwen

Stagiaire Online Marketing

Tom Seinstra photo

Als student ICT & Media Design ben ik een echte allrounder. Design, Marketing, Web development, ik doe het allemaal graag. Ik ben enorm nieuwsgierig en leergierig en pak uitdagingen met beide handen vol aan. Bij The DISTRIKT heb ik nu de gave kans om mijn kennis in de praktijk toe te passen en mee te draaien in een energiek team van online marketing professionals.

Tom Seinstra

Stagiair Web Development

01

Ontmoet onze seniors

Bij The DISTIRKT hebben wij een start-up feeling, maar krijgen wij op de achtergrond veel hulp van onze senior. Door onze zusteronderneming GAC Business Solutions hebben wij een strategische consultant die ons adviseert op een strategisch niveau. Niet alleen omtrent business, maar zeker ook omtrent de persoonlijke ontwikkeling van het team.

Erik van Driel Photo

Erik van Driel

Co-owner, The DISTRIKT your world online

Als Managing Director Van GAC Business Solutions (www.gac.nl) verneem dagelijks de uitdaging van mijn klanten met betrekking tot Online Marketing. Het is geweldig om een team van jonge professionals te coachen om vervolgens de organisatie op een onderscheidende wijze te laten groeien.