Neem contact op

Ons Team

Ontmoet onze
experts

Team

Talent is ons grootste bezit

Kelly Jaspers: – “De wereld van online marketing verandert razendsnel. Om deze ontwikkelingen allemaal bij te kunnen houden, bestaat ons team uitsluitend uit dames en heren die tot de internetgeneratie behoren. De generatie is bijna 24/7 online, volgt de ontwikkelingen op de voet en is flexibel. Naast deze eigenschappen selecteer ik teamleden ook op een proactieve, kritische en meedenkende houding. Al deze eigenschappen maken voor mij ideale werknemers waar ik het volste vertrouwen in heb dat zij voor jou het verschil kunnen maken.

Wil je kennismaken met ons team? Kom dan eens binnenlopen voor een vrijblijvend kopje koffie.”

Contact

Kelly Jaspers photo

Tijdens mijn Studie International Business en Master Strategisch Management aan de Universiteit van Tilburg heb ik een onderzoek gedaan naar bedrijven. Namelijk, hoe zij online marketing inzetten en hoe dit hun omzet/profit verhoogt. Tot mijn grote verbazing bleek het dat een duidelijke strategie vaak ontbrak. Waardoor omzet achterbleef.

Kelly Jaspers

Eigenaar - Online Marketing Strategist

Kim Jaspers photo

Ik zorg ervoor dat zowel interne als externe processen gestroomlijnd verlopen. Het analyseren, en indien nodig optimaliseren, van processen om kwaliteit te waarborgen samen met mijn team is een van de vele dingen die mijn werk leuk maken.

Kim Jaspers

Finance & HRM

Gerdo de Laat photo

Samen groeien en continu verbeteren. Als strategist zorg ik samen met ons team van experts dat de online wereld van onze relaties draaiende blijft.
Een wereld waarin wij zorgen dat samen doelen behaald worden. Houdt van structuur en duidelijke communicatie en het creëren van op-en-top klantrelaties.

Gerdo de Laat

Online Marketing Strategist

Bram Flipsen photo

Al ruim 6 jaar beweeg ik me in de wereld van de SEA, Display & Video Advertising. Het “Beter vindbaar worden in Google” begint vaak bij SEA. Als specialist geef ik daarom advies op strategisch niveau over hoe SEA kan bijdragen aan het behalen van bedrijfsdoelstellingen.

Bram Flipsen

SEA Specialist

Michelle van Everdingen photo

Vindt het heerlijk om in de veranderlijke flow van Social Media te werken ook al is dat soms hectisch. Houdt van de afwisseling en nieuwe ontwikkelingen in het werkveld. Is ook buiten het werk graag creatief en luistert het liefst naar muziek uit de 60’s.

Michelle van Everdingen

Social Specialist

Sam van der Heijden photo

Wat ik heel gaaf vind om te doen is het inzetten van mijn creativiteit en technische kennis om samen met klanten hun online doelen te verwezenlijken. Ik ben voornamelijk bezig met wireframing, UX en UI design, webdesign en webdevelopment maar denk ook graag buiten mijn comfort zone mee.

Sam van der Heijden

Web Development Specialist

Jeannette Koenis photo

Creativiteit heb ik nooit los kunnen laten. Na mijn stage bij The DISTRIKT werd dat meteen duidelijk en ben ik blij dat ik mijn creatieve uitspattingen (lees: tekenen en experimenteren in de Adobe Creative Suite) mag tonen bij deze organisatie. Als web designer ben ik bezig om de tevredenheid, loyaliteit en vertrouwen van bezoekers te verhogen.

Jeannette Koenis

Web Designer

Jeroen van Woerkom photo

Met de inbreng van mijn creativiteit en technische kennis maak ik graag van ieder project een succesvol online traject. Ik werk graag pixel nauwkeurig, ben proactief en heb door mijn passie voor online (neuro)marketing een scherp oog voor conversiekansen.

Jeroen van Woerkom

Web Development Specialist

Hugo Melis photo

Lang voordat er App Stores, of überhaupt smartphones waren, wist Hugo Melis het al zeker: zijn passie is software ontwikkeling en alles wat daarbij komt kijken. Toen de eerste iPhone in 2008 werd uitgebracht, was het alsof een knop werd omgezet: de creativiteit begon te vloeien en bij Hugo kwamen verschillende app ideeën naar boven.

Hugo Melis

App Developer

Mark Hermans photo

Brengt in de praktijk wat we klanten adviseren. Spot kansen, geen problemen. Is best wel perfectionistisch. Praat in 140 karakters en bedenkt E-Mail & SEO campagnes onder de douche. Oh ja, heeft een zwak voor pizza’s, stedentrips en alles van Apple – maar dat terzijde.

Mark Hermans

E-mail / SEO Specialist

Rick van Zon photo

Mijn dagelijkse werkzaamheden hebben te maken met alle marketing gerelateerde zaken binnen The DISTRIKT. Ik hou mijn onder andere bezig met lead generatie, (online) marketing, opvolgen van aanvragen, etc. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact op!

Rick van Zon

Marketing Manager

Estée Verhorevoort photo

Als stagiaire van het design en development team houd ik me vooral bezig met UX en design. Het gedrag van een gebruiker vind ik erg interessant en doe mijn best daar zo veel mogelijk op in te spelen tijdens het ontwerpen van een website of applicatie. Daarnaast kun je me altijd wakker maken voor lekker eten!

Estée Verhorevoort

Design & Development

Tom Seinstra photo

Design, Marketing, Web development, ik doe het allemaal graag. Ik ben enorm nieuwsgierig en leergierig (een echte meester in Googelen) en pak uitdagingen met beide handen vol aan. Creatief en consistent, ik ben gek op strakke designs, die tot in de kleine details worden doorgevoerd. Mijn brandstof is: goede koffie, lekker eten en droge humor.

Tom Seinstra

Web Developer & Designer

Tim Kuijpers photo

Al jarenlang beweeg ik me in de wereld van accountancy. Als financieel geweten van de The DISTRIKT zorg ik dat alles op financieel/administratief gebied geolied verloopt. De jus van het werk is het op strategisch niveau adviseren van de directie.

Tim Kuijpers

Administratie

Mark van Kerckoven photo

Mark van Kerckoven

SEA Specialist

01

Ontmoet onze senior

Bij The DISTIRKT hebben wij een start-up feeling, maar krijgen wij op de achtergrond veel hulp van onze senior. Door onze zusteronderneming GAC Business Solutions hebben wij een strategische consultant die ons adviseert op een strategisch niveau. Niet alleen omtrent business, maar zeker ook omtrent de persoonlijke ontwikkeling van het team.

Erik van Driel Photo

Erik van Driel

Co-owner, The DISTRIKT your world online

Als Managing Director van GAC Business Solutions (www.gac.nl) verneem ik dagelijks de uitdaging van mijn klanten met betrekking tot Online Marketing. Het is geweldig om een team van jonge professionals te coachen om vervolgens de organisatie op een onderscheidende wijze te laten groeien.