NULL

Meer omzet

En een hogere ROI

Je hebt een webshop waarmee je al aardig aan het verkopen bent. Maar dat conversiepercentage blijft hangen op 2%. Of je hebt een website die een gedeelte van je doelgroep al weet te vinden. Maar het aantal offerte- en contactaanvragen blijft achter. Jij wilt meer. Meer omzet. Een hogere ROI. Laat dat nou net hetgeen zijn waar wij graag onze tanden in zetten.

Start met een analyse

De kansen in kaart brengen

Om erachter te komen hoe je meer omzet gaat behalen is eerst een onderzoek nodig. Wij voeren een kansenanalyse voor je uit. Hierin nemen we verschillende zaken onder de loep. Denk aan je website, SEA campagnes, concurrentie, social media, SEO… We bekijken wat er tot nu toe is gedaan, waar we moeten snijden en waar we kunnen winnen. Zie het als een second opinion, een verbeterplan om veel meer uit je site of shop te gaan halen.

Verder kijken
Online marketing bureau | The DISTRIKT
Verkopen maar

Meer omzet uit je webshop

Wat heb je nodig voor meer omzet? Juist, klanten. Er zijn verschillende marketingkanalen die meer bezoekers naar jouw webshop halen. Afhankelijk van je doelgroep en de producten die je verkoopt zetten wij een waterdicht plan op. We spelen in op de customer journey, bekijken waar je tijd kunt besparen en komen met creatieve ideeën. Dat houdt in dat we aan de slag gaan met winkelwagenverlaters, unieke USP’s, reviews, SEO, marketplaces en meer.

Meer omzet | The DISTRIKT
Warme leads graag

Meer omzet uit je website

Een website is dé manier om sales te genereren. Dat weet jij, dat weten wij. Leads genereer je op verschillende manieren, betaald of onbetaald. Via ijzersterke campagnes, een website die optimaal is ingericht (met de juiste CTA’s) en content die de bezoeker de weg wijst. Wij brengen de kwaliteit van je leads in kaart, bepalen waar je campagnes kunt bijschaven en vertellen je precies hoe je leads op een goede manier opvolgt.

Stappenplan

De weg naar meer omzet

Stap 1 - Kennismaken Wij maken graag een vliegende start! Zodra we kennismaken brengen we meteen jouw doelen in kaart. Weten we meteen waar we naartoe gaan werken. De kennismaking is de basis voor de analyse die we gaan maken. Stap 2 - Analyse Een sterke analyse is key. Dus realiseren we die voor je. We nemen je website (op technisch gebied), SEO, SEA, emailmarketing, social media en concurrentie onder de loep. Op basis daarvan werken we een plan uit. Stap 3 - Presentatie Nu wordt het écht leuk. Zodra de analyse is afgerond laten wij aan je zien wat onze bevindingen zijn. Ook onze specialisten zijn betrokken bij die analyse en hebben hun hersenen al laten kraken! Je ontvangt concrete acties en toffe ideeën. Stap - Uitvoeren Tijd om de handen uit de mouwen te steken. Samen met jou brengen we het actieplan tot leven. Realiseren we verbeteringen op bijvoorbeeld je website of de campagnes die je hebt lopen. Alles om de doelen die we opgesteld hebben te behalen. Doe je mee? Mooi. Neem contact met ons op. Dan gaan we aan de slag met een kansenanalyse en zetten we een plan de campagne op. Samen met jou realiseren we meer omzet voor je website of -site.
Wij zijn er klaar voor.
Jij ook?
Mail of bel ons! Of vul dit contactformulier in.