NULL

Online leadgeneratie

Hállo nieuwe klanten!

Wie droomt er niet van? Ontelbare leads. Mensen die offertes opvragen, aankopen doen, contact opnemen… Euro’s die met bakken uit de hemel vallen, het liedje ‘rain on me’ op de achtergrond en het succes dat je tegemoet lacht. Totdat de wekker gaat en je terug de realiteit in wordt geslingerd. Die leads lopen behoorlijk achter. Waar het precies aan ligt is je een raadsel. Laat ons je helpen. Samen toveren we elk kanaal om tot ware mean, lean conversion machine!

Gaan voor goud

De voordelen van online leadgeneratie

Jouw website is de holy grail om tot meer leads te komen. Mits je het complete proces goed inricht. We zorgen ervoor dat een bezoeker keihard op die actieknop gaat rammen. De voordelen van online leadgeneratie? 

Whitepaper-online-leadgeneratie
Whitepaper

Online leadgeneratie

Ontelbaar veel kwalitatieve leads. Het klinkt mooi. En dat is het ook. In ons whitepaper ontdek je hoe je in zeven stappen een constante stroom aan waardevolle leads binnenharkt. Benieuwd? Download 'm nu.
Download het whitepaper
Data en automation | The DISTRIKT

Ontdek onze succesverhalen

Online leadgeneratie | The DISTRIKT

Waarom online leadgeneratie?

Omdat meer leads, meer verkopen betekent. En da’s mooi voor je omzet. Met online leadgeneratie verzamel je gegevens van potentiële klanten. Het doel? Met hen communiceren tijdens de oriëntatie- en het aankoopproces. Je focust niet alleen op een directe aankoop maar ook op het herkennen van mensen die geïnteresseerd zijn in je aanbod.  

Sander en Kelly | The DISTRIKT

Next level leads genereren

Potentiële klanten hebben oneindig veel informatie tot hun beschikking. Gelukkig brengt dat ook veel mogelijkheden met zich mee. Kanalen als je website, social media, zoekmachines en e-mail zijn ideaal om dichter bij je doelgroep te komen en te ontdekken wat ze bezighoudt. Hoe je van bezoekers leads maakt en uiteindelijk klanten leggen we je uit.

De weg naar online leadgeneratie

Stap 1 - Analyseren Leer je doelgroep kennen. Start met het in kaart brengen van de customer journey en omschrijf waar een goede lead aan moet voldoen. Zodra er een potentiële klant op je website komt, gooi jij je charmes in de strijd. Stap 2 - Activeren Door het inzetten van de juiste kanalen, haal jij potentiële kopers naar je website. Maar wist je dat gemiddeld 1 op de 100 websitebezoekers over gaat tot een conversie? Da's geen vetpot… Wij helpen je de doelgroep te vinden én activeren. Stap 3 - Binnenhalen Het startpunt van online succes ligt in het verleden. Ja echt... Ga na welke lessen je hebt geleerd en welke kennis je kunt gebruiken. Zet dat in om meer bezoekers en conversies te krijgen. De juiste strategie te pakken? Dan komt succes vanzelf. Doe je mee? Mooi. Neem contact met ons op. We helpen je verder op het gebied van online leadgeneratie. We ontwikkelen de juiste online strategie, behalen doelstellingen én ambities.

Nog even over online leadgeneratie

Heb je het gehaald tot dit gedeelte van de pagina? You go! Laat ons nog wat meer vertellen over online leadgeneratie. Want meer leads, betekent meer succes. Maar als Google en Facebook je marketingbudget opschrokken zonder concreet resultaat, heb je er eigenlijk niets aan. Met een kraakheldere strategie, haal jij het maximale uit je budget én maak je indruk op je doelgroep. Samen met jou stippelen we die strategie uit. We nemen je bedrijf onder de loep, bekijken nauwkeurig welke doelgroepen bij je product of dienst passen en richten het salesproces optimaal in.

Content als aanvulling op online leadgeneratie

Zodra de strategie staat, gaan we kijken naar de inhoud. IJzersterke content welteverstaan. Want content is dé perfecte aanvulling op online leadgeneratie. We voeren een zoekwoordenonderzoek uit, checken of alle kanalen – inclusief je website – optimaal zijn ingericht, voeren waar nodig een verbeterslag door en stellen een content kalender op waarmee je de komende periode vooruit kunt. Wie alle uitvoering doet bepaal jij. Wil je dat wij enkel op online leadgeneratie sturen? Doen we dat. Liever het complete plaatje bij ons neerleggen? Regelen we.

Wij zijn er klaar voor.
Jij ook?
Mail of bel ons! Of vul dit contactformulier in.


    Gratis kennismaking inplannen?