Neem contact op

Trainingen

Kennis overdragen

Naast onze diensten om jouw online marketingstrategie op te stellen en te realiseren, biedt The DISTRIKT ook diverse online marketing trainingen aan. Deze zijn allen gerelateerd aan online marketing. Het doel is om jou en jouw bedrijf meer inzicht en kennis te geven in diverse online trajecten.

Wij kunnen ons goed voorstellen dat je meer inzicht wilt krijgen in online marketing. Er zijn vaak talloze onderdelen die voor jouw bedrijf belangrijk (kunnen) zijn. Door deze reden zijn wij overgegaan tot het overdragen van onze kennis, zodat jij en jouw medewerkers hier meer inzicht in krijgen.
Onze online marketing trainingen worden gegeven door online marketing professionals van The DISTRIKT, hieronder volgt een overzicht.

Online Marketing Strategie

Met behulp van het Your World Online CANVAS-model helpen wij je de juiste kanalen te kiezen door een heldere strategie te definiëren.

LEES MEER »

SEA

Zoekmachine adverteren (SEA) is het inkopen van advertentieruimte boven de organische zoekresultaten. Staat jouw bedrijf hier al?

LEES MEER »

SEO

Met zoekmachine optimalisatie (SEO) is het mogelijk om een hogere positie in zoekmachines te verkrijgen. Wat is jouw Google positie?

LEES MEER »

Social Media Advertising

Sociale netwerken zijn een belangrijk onderdeel van een online strategie. We helpen je met content en het bereiken van de juiste doelgroep.

LEES MEER »

Google Analytics

Meten is weten. Dankzij Google Analytics kun je veel data over websitebezoekers verzamelen en gebruiken om je website te verbeteren.

LEES MEER »

E-mailmarketing

Wij helpen je met een e-mail marketing strategie zodat er relevante content, aan de juiste persoon op het juiste tijdstip wordt gedeeld.

LEES MEER »

Specials

Staat jouw gewenste training er niet bij? Wij maken er graag een op maat!

Laat het ons weten!

LEES MEER »