Neem contact op

E-mail marketing

Trainingen

E-Mail

E-mailmarketing, hét krachtigste online marketingkanaal! E-mail is een belangrijke pijler in je marketingmix, een medium met oneindig veel mogelijkheden. Echter, de kracht van dit medium wordt vaak niet volledig gebruikt. Veel bedrijven versturen uitsluitend nieuwsbrieven, zonder resultaten te meten of vervolgmails te sturen: een gemiste kans! Ook de wereld van de traditionele mailtjes verandert snel. Waar dit medium vroeger een massacommunicatie medium was, is het tegenwoordig bij uitstek de manier om gepersonaliseerde boodschappen richting je doelgroep te sturen. Benieuwd naar de mogelijkheden? Lees verder en neem contact met ons op!

Wat houdt een E-mailmarketing training bij The DISTRIKT in?

Tijdens de e-mailmarketing training van The DISTRIKT zul je er achter komen dat e-mailmarketing veel meer is dan slechts het verzenden van een nieuwsbrief naar je ontvangers. Je zult te maken krijgen met het monitoren van je e-mails en het inzetten van marketing automation.

Enkele onderwerpen die tijdens deze training aan bod komen zijn:

Voor de e-mailmarketing cursus komen verschillende e-mail software aan bod. Zo heeft The DISTRIKT in de training rekening gehouden met diverse budgetten die uitgegeven kunnen worden aan e-mailmarketing. De verschillende e-mailmarketing software zijn onder andere:

  • MailPlus (Spotler)
  • Campaign Monitor
  • MailChimp

Het is belangrijk dat je een email software pakket kiest wat bij jouw bedrijf past en bij de e-mailmarketing strategie die jullie gaan toepassen. The DISTRIKT helpt graag bij het maken van deze beslissing. Daarnaast krijg je tijdens de cursus e-mailmarketing uiteraard ook de nodige tips en trucs mee die van toepassing kunnen zijn op het versturen van jouw e-mails. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de beste dag om een mailing te versturen, en het beste tijdstip. Daarnaast willen wij ons enthousiasme over e-mailmarketing overbrengen op jou.

Geïnteresseerd?

Locatie: De E-mailmarketing training wordt gehouden bij The DISTRIKT, Willemstraat 57, 5611 HC Eindhoven.
Duur: De duur van deze training is één dag.

Enthousiast? Schrijf je in via onderstaande link:

Neem vrijblijvend contact op