MELD JE AAN VOOR DE GRATIS AVG & E-MAIL MARKETING KENNISSESSIE OP 29 MAART!

E-mail marketing

Trainingen

E-Mail
01

E-mailmarketing, hét krachtigste online marketingkanaal! E-mail is een belangrijke pijler in je marketingmix, een medium met oneindig veel mogelijkheden. Echter, de kracht van dit medium wordt vaak niet volledig gebruikt. Veel bedrijven versturen uitsluitend nieuwsbrieven, zonder resultaten te meten of vervolgmails te sturen: een gemiste kans! Ook de wereld van de traditionele mailtjes verandert snel. Waar dit medium vroeger een massacommunicatie medium was, is het tegenwoordig bij uitstek de manier om gepersonaliseerde boodschappen richting je doelgroep te sturen. Benieuwd naar de mogelijkheden? Lees verder en neem contact met ons op!

Contact

 

email

E-mailmarketing

Wat houdt een Emailmarketing training bij The DISTRIKT in?

Tijdens de emailmarketing training van The DISTRIKT zul je er achter komen dat emailmarketing veel meer is dan slechts het verzenden van een nieuwsbrief naar je ontvangers. Je zult te maken krijgen met het monitoren van je emails en het inzetten van marketing automation.

02
03

Onderwerpen

Enkele onderwerpen die tijdens deze training aan bod komen zijn:

Voor de emailmarketing cursus komen verschillende email software aan bod. Zo heeft The DISTRIKT in de training rekening gehouden met diverse budgetten die uitgegeven kunnen worden aan emailmarketing. De verschillende emailmarketing software zijn onder andere:

  • MailPlus (Spotler)
  • Campaign Monitor
  • MailChimp

Het is belangrijk dat je een email software pakket kiest wat bij jouw bedrijf past en bij de emailmarketing strategie die jullie gaan toepassen. The DISTRIKT helpt graag bij het maken van deze beslissing. Daarnaast krijg je tijdens de cursus emailmarketing uiteraard ook de nodige tips en trucs mee die van toepassing kunnen zijn op het versturen van jouw emails. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de beste dag om een mailing te versturen, en het beste tijdstip. Daarnaast willen wij ons enthousiasme over e-mailmarketing overbrengen op jou.

04

Geïnteresseerd?

Locatie: De Emailmarketing training wordt gehouden bij The DISTRIKT, Willemstraat 57, 5611 HC Eindhoven.
Duur: De duur van deze training is één dag.

Enthousiast? Schrijf je in via onderstaande link:

Neem vrijblijvend contact op