Neem contact op

Online Marketing Strategie

Trainingen

Strategy

Een online strategie is het vertalen van de offline uitstraling van het bedrijf, naar online. Hierbij wordt er gekeken naar welke doelen er behaald moeten worden en welke middelen er hiervoor worden ingezet. Tegenwoordig is online aanwezig zijn in de customer journey van jouw klanten niet meer weg te denken. Ook zullen veel concurrenten online marketing tools gebruiken. Maar hoe zet jij deze in? Het is van belang de juiste boodschap aan de juiste doelgroep door te geven. Voor je begint met online marketing moet er een plan komen, een online marketing strategie.

Wat houdt een online marketing strategie training bij The DISTRIKT in?

We gaan samen met jou in gesprek. Hiervoor plannen we een dag(deel) in waarbij een online marketing specialist zich gaat verdiepen in jouw business case. Op deze manier kunnen we samen vanuit verschillende invalshoeken informatie tot ons nemen.

Enkele onderwerpen die tijdens deze training aan bod komen zijn:

Het doel van deze training is om ervoor te zorgen dat de belangrijkste theorie aan bod komt en dat je de diepte ingaat met de belangrijkste online marketing kanalen. Indien gewenst, wordt er een concreet plan gemaakt met bijbehorende doelstellingen voor jouw business case.

  • Business model canvas
  • Online kanalen

Een juiste inzet van de online marketing strategie zal je uiteindelijk helpen bij het verhogen van naamsbekendheid, meer leads versus klanten, hogere omzet en winst en bij het werven & selecteren van talent.

Geïnteresseerd?

Locatie: De online marketing strategie training wordt gehouden bij The DISTRIKT, Willemstraat 57, 5611 HC Eindhoven.
Duur: De duur van deze training is één dag.