Kennismaken

CaroCroc

Positionering van CaroCroc
Nieuwe website
voor CaroCroc
Vernieuwde branding
en merkherkenning realiseren
Verbondenheid
met de consument via diverse kanalen
Vindbaarheid
van producten, online en offline

Dit is CaroCroc

Het ontstaan van Vobra is te danken aan Piet van Krieken, die het bedrijf stichtte in 1932. Aanvankelijk weren er enkel voeders voor landbouwhuisdieren geproduceerd. In 1963 nam zoon Gerard het bedrijf van zijn vader over. Hij zette het voort en noemde het Vobra. Vobra staat voor Voederfabriek Oost BRAbant.

In 1970 werd begonnen met de productie van honden- en kattenvoeding. De productie van voeders voor landbouwhuisdieren werd vervolgens langzaam uitgebouwd. Vanaf 1975 werd er volledig overgegaan tot het produceren van voedingen voor honden en katten.

Inmiddels is Vobra Special Petfoods uitgegroeid tot een familiebedrijf! Ze produceren naast diverse eigen merken, voor veel tevreden Private Label klanten hoogwaardige geëxtrudeerde of geperste honden- en kattenvoeding.

Doelstelling

De doelstelling van CaroCroc is om meer naamsbekendheid te krijgen onder honden en kattenbezitters en om beter vindbaar te zijn in de zoekmachines. Ze wilden een nieuwe website om onderstaande wensen te realiseren:

  • Verbondenheid met consument verhogen d.m.v. de website, maar ook via content op social media, nieuwsbrief en evenementen.
  • Positionering van CaroCroc vertalen naar visuele aspecten en functionaliteiten binnen de website
  • Vernieuwde branding naar buiten brengen en merkherkenning realiseren
  • Vindbaarheid van de producten verbeteren (selectie van producten en on/offline dealers)

Onze aanpak

Door middel van een strategische sessie hebben we een duidelijke lange termijn strategie bepaald om de doelstellingen te behalen. Er is een volledig nieuwe website voor CaroCroc gerealiseerd op basis van een nieuwe branding. Na livegang zijn we gestart met Google advertising om nog beter vindbaar te zijn in de zoekmachine en naamsbekendheid te creëren onder honden en kattenbezitters die op zoek zijn naar voeding.

`

Een nieuwe website

Een volledig nieuwe website voor CaroCroc gerealiseerd op basis van een nieuwe branding.

Bekijk de website

Toekomstperspectief

De website en online campagnes worden continu in de gaten gehouden. De online wereld is continu in verandering. Dat vraagt om nieuwe ideeën. Dat doen we iedere maand. Zo zijn we altijd in beweging en houden we focus op belangrijke doelen.

Meer zoekmachine adverteren
Ben jij klaar voor het behalen van meer online resultaat?Meld je aan en blijf maandelijkse op de hoogte van de nieuwste online marketing mogelijkheden