Kennismaken

FROMM Nederland

pack with a smile
80%
meer websitebezoekers
690%
meer behaalde doelen
240%
meer bezoekers via AdWords
67%
meer new business klanten
Het succes bij FROMM
Algemeen directeur Aaldrik Drenth aan het woord

Wie is FROMM Nederland?

FROMM ontwikkelt machines en materiaal voor het veilig verpakken van uitgaande goederen. Denk aan omsnoeren, foliewikkelen, en beschermend verpakken. FROMM is een wereldwijde multinational en in Nederland opereert FROMM vanuit haar eigen lokale vestiging. Het team van FROMM Nederland is servicegericht en denkt altijd mee aan de juiste en meest efficiënte oplossingen.

Doelstelling

Nieuwe directeur, nieuwe aanpak. En dat betekende meer inzetten op online marketing. Voorheen gebeurde dat weinig. De website was achterhaald en er draaiden bijna tot geen online campagnes. Dat kan natuurlijk beter! Het doel? FROMM Nederland wilde de naamsbekendheid en vindbaarheid vergroten. Alles om meer leads te ontvangen. En je wilt natuurlijk dat de klant jou kan vinden. Dan heb je meteen persoonlijk en gericht contact.

Onze aanpak

Wij zijn begonnen met het vernieuwen van de website. Mooie campagnes, maar een slechte website? Dat werkt natuurlijk niet. Benieuwd naar het resultaat? Bekijk het hieronder!

Na livegang zijn we gestart met Google advertising, inclusief display, en social media. Omdat hier op korte termijn het meest te behalen viel. Maar, in de tussentijd worden ook e-mailcampagnes verstuurd en wordt de website geoptimaliseerd voor de zoekmachine.

`

De nieuwe website

De insteek van de nieuwe website is persoonlijk met foto’s van medewerkers. En niet onbelangrijk, alle doelen zijn meetbaar: telefoontjes, formulieren, contact aanvragen, etc. Zo weet je precies wat jouw investering heeft bereikt.

Bekijk de website

Toekomstperspectief

En nu? Optimaliseren. De wereld van online marketing is continu in verandering. En dat vraagt om nieuwe ideeën. Dat doen we iedere maand. Zo zijn we altijd in beweging en houden we focus op belangrijke doelen.

Meer optimaliseren
Ben jij klaar voor het behalen van meer online resultaat?Meld je aan en blijf maandelijkse op de hoogte van de nieuwste online marketing mogelijkheden